GOTT NYTT ÅR (HOPPAS JAG)

Drar till Emmi nu, ska fixa mig där. Uppdaterar nästa år istället! Puss // snoralex


TVÅLAXNIO

Sista dagen på året, 2009 kommer aldrig tillbaka. Känns både bra och dåligt. Så mycket som man vill förtränga och så mycket man vill minnas. Nu ska man ut och smälla fyrverkerier och välkomna ett nytt år, men varför? Vi har ingen aning om ifall det nya året blir bra eller dåligt, det kanske blir sämre än 2009, och ändå smäller vi fyrverkerierna och vågar hoppas på att det nya året blir bättre än det förra.

Jag spenderade de första veckorna av 2009 i Thailand där vi reste runt mycket och hälsade på pappas svenska kompis som byggt hus och pool där. När jag var där, så långt bort ifrån mina vänner insåg jag hur viktigt det är att ta vara på sina vänner, jag saknade dem otroligt mycket och förstod att tillochmed himlen skulle bli ett helvete utan dem. Under våren lärde jag känna Sofie's storasyster Erika och Sofie och Josse's kompis Julia. Är väldigt glad att jag träffade dem. Julia tappade jag kontakten med, men Erika har jag fortfarande kontakt med, dock ses vi nästan aldrig längre. Erika är en jättebra vän som är bra på att lyssna. Jag umgicks även mer med Sofie eftersom jag var mycket med Josse. Sommaren var också bra, jag såg Johan Palm live på Grönan och var i Mariefred med Emmi i några dagar och firade midsommar med hennes släkt. I augusti var jag på skurläger och träffade de flesta av tjejerna i stallet och vi hade jätteroligt, sista gången jag umgicks med alla de ordentligt innan jag började rida en annan dag. Jag fyllde tonåring och började sjuan med nya lärare, både bra och dåliga. 11 september blev en väldigt dålig dag, exakt ett år innan dog min kompis farbror och flera år innan det på den dagen kraschade flygplan och Anna Lindh dog. 11 september 2009 fick jag reda på att Sirre inte skulle bli bättre i sina ben, han skulle flyga till trappalanda, hästhimlen. 16 september sa jag hejdå en sista gång, har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Jag är inte en sån person som gråter pga av filmer, den enda filmen jag gråtit till är New Moon, men det här var bland det värsta jag varit med om. 17 september hade jag ont i magen hela dagen och grät i skolan. Dagen då Sirre togs bort från Jorden. Hösten fortsatte och jag spenderade inte lika mycket tid i stallet längre. Jag fick hjälp av Erika och pratade mycket med henne. Nathalie gick igenom samma sak så jag började umgås med henne igen, vilket var jättebra. Vintern kom och jag hade min första dansuppvisning, det gick bra och jag var jätteglad. Under julen fick jag precis det jag ville ha och umgicks med släkten, en jättebra jul. Nu under det nya året ska jag beställa en canvas talva till minne av Sirre och göra om i mitt rum till att börja med. Sedan ska jag träffa vänner som jag inte umgåtts med på länge och bli en bättre människa. Mitt 2010 ska bli ett bra år och jag ska ta med allt det bra från 2009 och minnas det som betyder mycket. Tack alla ni som gjorde 2009 till ett bra år, ni vet vilka ni är.


TRETTIOFÖRSTA DECEMBER

Godmorgon! Eller jag har varit vaken sedan elva men inte orkat blogga, busigt. Är fortfarande förkyld men jag proppar i mig en massa exberitox så det blir förhoppningsvis bättre under dagen. Ikväll ska vi till Emmi så jag ska limma på lösnaglar tänkte jag, köpte nytt lim igår. Nyårsoutfit fotar jag om jag kommer ihåg, glömmer alltid att fota. Nej nu ska jag snyta mig, hah, puss


Början av sexan, älskar er gullungar!

 


SICKHOUSE NÄSTA?

Tror jag går och lägger mig nu, är typ sjuk. Och yes, jag vet att det heter hospital ;) Vi får höras mer imorgon och hoppas på att jag är frisk då, kul om jag snorar ner Emmi's rum på vårat tvåmans-party då liksom? Nej. Puss på er, och btw är det exakt ett år sedan vi åkte till Thailand idag, vid den här tiden var jag på väg att mellanlanda i Kina typ x)


FORTSÄTTNINGEN..

Jag och Lollo tog branden väldigt hårt pga att det var CJ's klassrum!

a/ han <3 säger:
idioter juuu, inte CJ's klassrum !! minnesstund på torsdag när skolan börjar ?

lollo säger:
ofc, med svarta kläder (OCH SVART HÅR FFS!!)
och jag måste hinna göra en skylt, där det ska stå "Vi måste övervinna sorgen och gå vidare, även om det känns som om livet rasat samman!"

a/ han <3 säger:
jaaa, och under cermonin ska du och jag sjunga duett på "jag fick låna en ängel" !

lollo säger:
Om jag kan, alltså... jag börjar ofta att gråta på sådana dära saker. Annars kan vi väl bara ta en tomteluva och sjunga "Hej tomtegubbar" ? Alltså, om jag börjar gråta och allt blir tyst? så har vi en plan B!

a/ han <3 säger:
ja men vilken idé! det skulle CJ gilla, och hans klassrum var ju exakt som honom så det skulle vara en perfekt plan B! vilket team vi är louise! begravningsbyrå om det blir en succé ?

lollo säger:
absolut, och den begravningsbyrån ska vi kalla "Lundbladh & Gustafsson (En byrålåda till minne av CJ;s klassrum, gratis munkar på onsdagar)
och vi ska begrava ENDAST klassrum!


I don't know how to say this thing! We wew very close to each other, that classroom were like my best friend. I will never forget the days we spent in the classroom. I hope you're living a great life up above the clouds, we will never forget you, dear CJ's classroom! Haha, och jaa, jag driver med texten, och min engelska också, haha..



EDIT: Puuuh, det var inte Carl-Johan's klassrum! Elsa sa fel till Lollo, vilken gris (:

SKRATTA ELLER GRÅTA?


Brand i Tungelstaskolan

En brand utbröt på onsdagskvällen i ett klassrum i Tungelstaskolan.

Larmet kom vid 19.20-tiden. När räddningstjänsten kom till platsen brann det ordentligt i ett av klassrummen. Rökdykare lyckades snabbt släcka elden. Klassrummet blev brandskadat och även andra delar av skolan rökskadades. Det är inte känt vad som orsakade branden.




ESBERITOX IN MY HEART

Har blivit jätteförkyld nu under dagen och knarkar Esberitox, hatar förkylningar, plus att det är nyårsafton imorgon. Yes, men dagen har varit rätt bra trots den ovälkomne gästen (förkylningen). För första gången på flera år tyckte jag att mitt hår blivit rätt fint efter en klippning, ganska nöjd är jag iallafall. Hittade lite bra-att-ha grejer i centrum och käkade på Taco Bar efteråt. Eftermiddagen och kvällen har spenderats hos Emmi kollandes på Top Model och lite annat, mys. Nu har jag precis kollat på Del 10 av 12 på Guds Tre Flickor, bara två avsnitt kvar nu, asdåligt! Tycker det är jättebra men finns inget att göra åt saken, så ska blogga och äta chirre med dirre istället. Hörs senare, puss



Några dagar sedan


I'M OUT OF HERE

Godmorgon! Håller på och fixar mig och ska sen till 11 tåget till centrum och klippa mig. Emma och Emmi följer med så det blir nog bra. Har faktiskt funderat på att klippa lugg, men jag är fortfarande osäker, så vi får se. Är också väldigt förkyld och sitter här med en massa småpapper som finns i små förpackningar om man är förkyld eller något sånt. Vi hörs sen, visar kanske outfit, glömmer alltid bort att fota. Puss


TÅRARNA RINNER, HOPPET FÖRSVINNER



Dock ska det stå 2004 istället för 2005.


THOUGHT I TOLD YOU I'M A STAR

Har kollat färdigt på Jag ska bli stjärna och Ugly Betty och ska snart börja tvätta av sminket och kanske borsta gaddarna, ganska skönt att gå och lägga sig tidigt och sedan läsa en stund och messa med lite folk, nu när jag har comviq är det iallafall några som vill messa. Har även hunnit med att anmäla mig till Stadium Sportscamp, känns bra. Nu ska jag dricka lite te och lägga in en låttext om tsunamin som är rätt bra, gillar låten. Hörs, puss


HISS&DISS



ICA-reklamerna
Jag älskar dem! T ex den senaste när Ulf videobloggar, hahah! Förstår inte hur de kan komma på idéerna, hiss till dom!

Sportscamp
Visst, jag har liksom inte varit där än men alla säger att det är sjukt kul och jag längtar asmycket! Och när man ska dit i typ en vecka med två kompisar och dansa och träffa killar och nya kompisar, herre :D



Snöslask
Ni vet när snön håller på att smälta bort och det blir slaskigt och blött på vägarna? Det är ju inte kul alls, antingen mycket snö eller ingen alls!

Bitchiga och falska människor
T ex en tjej i min klass som är jättefalsk mot sina vänner och dessutom bitchig. Snackar t ex skit om sina kompisar satt flera hör. Så onödigt att vara falsk och bitchig, om man tror att det är coolt borde man väl kanske gå om ettan eller liknande och lära sig att uppföra sig.


HEMMA

Kom precis hem, mina fingrar och tår är iskalla. Vi pratade lite och gick runt i typ hela Tungelsta, kallt men mysigt. Träffade Jakob inne på Konsum precis när vi var inne i en vild diskussion om plopp och polly, haha. Sedan satte vi oss utanför Konsum på murarna och smaskade Riesen. Nu ska jag äta middag och blogga lite, puss.


Finns alltid här, lovar.


UT

Går ut och träffar Emmi nu, vet inte när jag är hemma, men då blir det Hiss&Diss. Hörs senare, puss


HAIRCUT

Nu har jag bokat tid till att klippa mig imorgon, känns bra men har ingen aning om hur jag ska klippa mig! Men jag antar att det löser sig, kanske bara klipper upp det lite.

Kom hem för en stund sen och tittar på film just nu, nice. Ska försöka anmäla mig till Sportscamp snart också så det kanske jag gör ikväll, annars bara chatta med lite folk. Gör en hiss och diss snart tror jag, puss.


jossefinare


GUTEN MORGEN

Godmorgon på er, sovit gott? Jag sov rätt så bra tror jag, ställde alarm på tre men vaknade halv fyra istället, misslyckat. Plus att mamma hade mitt nya sim kort, kunde inte messa då. Mamma har mitt nya simkort på jobbet, så min mobil funkar inte idag!

Imorse läste jag en text av en tjej som var med om tsunamin 2004, jättehemskt. Nu måste jag fixa mig färdigt, alltså typ klä på mig. Hörs när jag är hemma sen, kanske blir outfit då! Puss


HAHAHAHA

Jag gick in på Playahead för att kolla lite, så ser jag en jätteful snubbe som har skrivit ett BC (broadcast) ba: "Slutar på playahead pga dess falskhet", tyckte det lät lite kul så jag gick in på hans profil och läste parametrar och sådant så är han 28 år! Vilken normal 28 åring lallar runt inne på playahead liksom? Läste även hans microbloggar, herregud säger jag bara. Haha, den här snubben måste ha något fel, kolla bara detta (orkar inte printscreena):

Palla med Playahead med dess falska medlemmar som sidan har. Tror jag slutar, för gott den här gången. Bara skit tar man emot härifrån!

Jag ger upp. Jag blir bara anklagad för att ge falska förhoppningar, när jag bara är ute efter vänskap med vissa. Förlåt att jag finns!

Hahah, det roligaste är väl att han är seriös också. Det gjorde min kväll!



Kille28 år från Stockho

BAD DAY FOR YOU GUYS

Ska till Torvalla imorgon med Emma så det blir dålig uppdatering hela dagen. En dålig dag för er alltså, men börja dagen med Vitae Pro så ska ni se att det känns bättre. Ska försöka catch some pictures under dagen så kan jag roa er med bilder när jag kommer hem. Och btw så hörs vi nog inte mer idag, ska läsa min tegelsten till bok, har inte orkat göra det på senaste tiden, jag är en latmarre som jag kanske nämnt? Godnatt och sov gott, hörs vid tre tiden Uttis!


min plutt


I'VE GOT A DECISION TO MAKE

Sitter och funderar på om jag orkar vara vaken i två och en halvtimme till. Ska messa med Emma 03.00 inatt när jag får comviq, yes ni läste rätt, jag får comviq inatt! wihoo. Så jaa, antingen är jag uppe till tre, eller så ställer jag alarm och hinner sova i typ en och en halv timme eftersom jag måste ta bort smink och grejer, kan ta ett tag att somna. Herregud alltså. Ni lär väl märka om jag har gått och lagt mig eller inte, kommer nog inlägg om jag inte gjort det. Puss


Mina och Ellinor Nilssons fötter i globen mars 08


TIPS PÅ VARDAGSOUTFIT



Klippte ihop kläder från H&M som ett tips till en vardagsoutfit. Som ni ser då en vit tunika (självklart så går andra färger också bra), ett par svarta strumpbyxor, en kort skinnjacka (supersnyggt, tummen upp!), ett par vita converse, svart väska (måste inte vara svart), ett par örhängen (slumpade en bild, lite större är väldigt snyggt för att få lite mer liv i outfiten), sedan gärna accessoarer vilket är sjukt snyggt! Ringar, armband, örhängen, halsband, halsdukar, you name it.

Bara ett litet förslag, sedan om ni tycker om det eller inte vet jag ju inte, alla har ju olika smak men en sådan outfit plus accessoarer skulle inte jag banga på iallafall! =)


LATMARRE

Är typ bara mitt förnamn nuförtiden. Jag orkar inte med någonting, jag är t.o.m för lat för att blogga. Fantasi har jag dåligt av för tillfället också. Hur ska detta sluta egentligen? Vågar inte ens kolla statistiken längre. Jaja, latmask var det. Den här gången har jag inte ens orkat lyfta på rumpan och fota min kofta så jag tog bilden direkt från Bik Bok's hemsida, snabbt och smidigt.



Grå kofta (fanns bara i brun på hemsidan) - Bik Bok 299 149 :-


KALL KALLARE JAG

Fryser jättemycket, hoppas bara jag inte är på väg att bli sjuk. Jesper den stackaren är sjuk, men jag ska fasen inte vara sjuk på lovet! Just det, min uppdatering. Var och firade moster igår och sedan raka vägen hem och packa grejer och sedan iväg till Jossan. Sen på kvällen gick vi till macken och köpte chips och när vi var hemma igen blev det chokladfondue med en massa frukt och efter chips, galet gott. Kollade på film och så, mysmys. Idag var vi i centrum och jag hittade en kofta. Visar bild senare. Jossan åkte för typ en kvart sen och jag ska duscha snart, vi har vart ute och jag fryser ihjäl som sagt. Just det, träffade Josse, Sofie och Erika i Handen, det var jättekul eftersom jag inte träffat Erika och Sofie på flera månader och Josse inte sedan i tisdags, haha. Nej fy vilket dåligt inlägg detta blev, ska ringa Emma och snacka secrets istället. Puss


*låter bilden tala för sig själv*


NOTHING TO DO

Det känns som att jag börjar bli sjuk, och jag har ingenting att göra så jag funtar på att tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och kolla på några Bert avsnitt, låter bra. Har ni förresten tänkt på att mandariner nästan aldrig är goda? Jag skulle äta en, men den var jätteäcklig. Själv gillar man ju bara de lite sura typ. Haha jag är störd. Godnatt



Cutiepie


-



Låten påminner så mycket om första gången jag träffade dig. Vi gick till en pizzeria i Nynäs och vi fyra delade på en familjepizza och skrattade hela tiden samtidigt som vi åt den. Jag var jättenervös innan men märkte att du var väldigt lätt att umgås med. Det var du, jag, Josse och Sofie och efteråt gick vi till Willys och köpte en massa godis och gick hem till Sofie. Hela kvällen blev så himla lyckad, när vi blåste upp Erikas kondomer, när du sjöng låten om Erika och Edward, när du låg och kollade när Erika och Edward låg i soffan och strulade. Sedan vid elva tiden gick vi hem till Josse för att spela in sjuka videos och hoppa studsmatta, när vi tjafsade med en massa och senare fick reda på att det var Erikas kompisar, gud vad vi skämdes, men tur att de inte kände igen oss. När vi satt uppe och pratade med Erika och Edward och hade sjukt kul, och sen kollade på en komedi. Josse somnade vid halv tre och Sofie tre, men varken du eller jag kunde somna så vi låg där och pratade. Dagen efter satt vi och lyssnade på låten, efter det dök det minnet alltid upp när jag hörde låten. Vi började umgås lite mer, men fortfarande inte så ofta eftersom vi bodde ganska långt ifrån varandra. Sedan tog du bort din blogg, pea och allting annat och eftersom min mobil var trasig hade jag inte ditt nummer. Nu har vi inte setts sen i somras pga att jag aldrig fått tag på dig. Men du har mitt nummer och kan messa mig när som helst, men det har du inte gjort. Troligen vill du inte ens vara vän med mig eftersom du inte hör av dig och det är synd, för du var en bra vän. Det jag vill komma fram till är nog bara att jag saknar dig och din sjuka humor mycket, låten påminner så mycket om första gången vi träffades. Vi ses förhoppningsvis kanske någon gång, älskar dig.





JOSSAN LÄS DET HÄR

Jossan, om du läser det här så måste du ringa mig direkt! Har ny mobil och har inte ditt nummer, så RING MIG NU JOSEFINE LILJEBERG!


MR. LITEN

Glömde helt bort att jag och Emmi tog bilder igår när vi åkte pulka och byggde en Snögubbe. Har en hel-kroppsbild och en close-up på gulleplutten (snögubben) så de kan jag ju visa. Och snön var hård så det är därför stenarna sitter som de gör, haha. Puss


Orkar inte vrida, men här har ni honom: MR. Liten! Fast han är galet stor, fråga inte.



Och så en close-up


JULKLAPPAR

I år blev jag verkligen nöjd med alla julklappar. Hade en toppen jul med släkten på mammas sida, det var jättemysigt. Tänkte visa mina julklappar, misstänker att jag glömt några grejer, alla smågrejer är så svåra att hålla koll på.


Hoodie från H&M Herr och Tunika från H&M


Choklad, Presentkort på Kicks, Presentkort på Gallerix för att köpa CanvasTavla, kontanter och pengar på kortet.


Mobil


Genom dina ögon


Björn Axén grejer, läppglans, deo och fil med fyra steg


Nagellack - Glittrigt, "rosa", genomskinligt, mörklila, svart


Och som sagt kan jag ha glömt något, men det där var nog det mesta. Nu ska jag fortsätta titta på Anna Ankas Jul, så vi hörs ikväll. Puss


GALET TRÖTT

Jag är astrött och orkar inte blogga, då måste jag liksom fota allting jag fått först och sen ladda över bilder och grejer, way too jobbigt för mig. Jag ska ta en powernap på någon (några) timme (timmar) och försöka piggna till lite. Måste städa det där jäkla rummet också, aja, puss.



Gammal drivbild, ni som tror att vi är seriösa kan gå och lägga er någonstans (:


INGEN UPPDATERING

Fick en massa fina grejer, men kan inte visa just nu, eller jag hinner inte. Vi hörs nog mer imorgon istället, puss


INGEN BLOGGNING

...mer idag! Måste fixa en massa grejer så vi hörs imorgon istället, puss!


FROHE WEIHNACHTEN

Sista chokladbiten är uppäten, första julklappen är öppnad och sista avsnittet av julkalendern är färdigtittat. Detta har jag hunnit med sedan jag vaknade, mysigt värre. Idag blir det att bara ta det lungan och städa rummet, sedan börja fixa mig tills släkten kommer mellan halv tre och tre. Nu ska vi äta frukost, så vi får höras mer sen, fotar julaftonsoutfit då också. Puss


En skiva fanns i det första paketet!


DEJTA KUDDEN

Jag ska låta mamma slå in alla julklappar nu och titta på ett avsnitt av Guds Tre Flickor. Efter det ska jag väl kolla på Svensson Svensson avsnittet när dom firar jul och sedan försöka sova, det blir nog mest uppdatering på förmiddagen imorgon, sedan kommer alla gäster så troligen ingen uppdatering på kvällen. Det är inte riktigt dags än, men God Jul i förskott alla mina fina läsare!


VISSTE NI?



Mitt högra ringfinger är snett!
Alltså snett och inte bara lite böjt som många andra har. The story:
När jag gick i fyran stod jag och mina kompisar och retade några killar för att de skulle jaga oss eller något sånt, moget, jag vet. Tim blir iallafall arg på mig och går fram till mig och förväntar sig att jag ska backa, men dum som jag är kliver jag rätt framåt och han sparkar bakåt mitt finger så att det vrids på något konstigt sett, minns att det gjorde jätteont! Sedan dess har det varit en glipa mellan långfingret och ringfingret på höger hand. Dock gjorde Tim det inte med flit och jag har förlåtit honom för länge sedan!


När jag håller alla fingrarna sådär i hoppressat är det som en liten glugg där, inte så fint.


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det tror jag

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nepp

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope =)

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja

5. Vilka länder besökte du?
Thailand

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Bättre sommar och pojkvän

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
17/9

8. Vad var din största framgång 2009?
Jag blev mognare

9. Största misstaget?
Har gjort alldeles för många

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit, men tror inte jag skadat mig, eller?

11. Bästa köpet?
Laptopen!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, en massa grejer!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
FM Static - Moment of truth

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vissa vänner

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit uppkäftig

18. Hur tillbringade du julen?
Den har inte passerat än, men med släkten på mammas sida!

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Favoritprogram på tv?
Desperate Housewives

21. Bästa boken du läste i år?
Så länge vi båda andas

22. Största musikaliska upptäckten?
All time low, Erik Hassle och FM Static

23. Bästa filmen du såg i år?
New Moon

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fantasy parfym x)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Piercing

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Fixade bankomatkort, umgicks med mamma och blev firad av släkten

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Antagligen

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Väldigt upp-och-ner, har förändrats flera gånger.

29. Vad fick dig att må bra?
Vänner

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson och Taylor Lautner!

31. Vem saknade du?
Alla vänner när jag var i Thailand

32. De bästa nya människorna du träffade?
Erika Pettersson

*

Saw the ghost of Elvis
On Union Avenue
Followed him up to the gates of Graceland
Then I watched him walk right through
Now security they did not see him
They just hovered 'round his tomb
But there's a pretty little thing
Waiting for the King
Down in the Jungle Room


ALLTID NÅGOT

När jag äntligen fått lite mer julkänsla av att klä granen så börjar det sticka i ögonen och jag blir snorig, jäkla gran! Alltid ska det vara något fel liksom. Men granen är uppe med guldiga och rosa julgranskulor, mysigt.


Ojsan, ser bättre ut i verkligheten..


Hemsk bildkvalité


Oups, blixten förstör en del.


Kanske ett paket på morgonen? We'll see

Jag får väl be om ursäkt för den dåliga bildkvalitén men det är min blogg, alltså ingenting ni kan göra något åt, ingenting att klaga över heller. Puss på er :)


"ALLTSÅ, DET ÄR INTE SÅ MYCKET"...

Så sa Emmi när hon gav mig julklappen, men det var liksom bland det finaste jag fått, EMMI TAAAAAAACK!






OBS: Är INTE nöjd med den här bilden!






Två av originalbilderna:






DAN FÖRE DOPPAREDAN

Och så är det bara en kväll och en natt kvar, det som man längtat efter så länge och det man uppskattar så mycket, varför är jag inte lika glad och förväntansfull i år? Jo, för att all min julkänsla är borta. För första gången på typ fem år är det en vit jul, men ändå har jag ingen julkänsla, ganska tråkigt ju. Jaja, till mitt liv istället, vet att ni är så himlans intresserade av det, så jaa. Jag har varit i stallet i ett par timmar idag och varit med på Blåbärshoppningen, bara en Clear Round tävling, så att man får en medalj om man går felfritt. Jag gick felfritt, men allting kändes superdåligt. Bandit var jätteduktig, men jag måste sett ut som en galen nybörjare där i sadeln, fy. Inte för att nybörjarna inte är söta eller så, men har man ridit i typ 7 år borde man väl kanske veta bättre än så. Jaja, har fått en julklapp av Emmi idag också, superfin! Jag älskar den. Visar senare när jag fotat den. Nu ska jag lyssna vidare på ett nytt favoritband eller jag gillar dem väldigt mycket iallafall. Puss!


Heman Hunters! Nej skämt osido, men älskar den här haha.


TTYL

Jag ska ta på mig något annat än för små mjukisbyxor och sedan åka och träffa Nathalie i Handen. Vi ska ta en fika och snacka lite, försöka vara mogna liksom. Hihi, det blir nog mysigt. Om kameran hänkar får ni reda på när jag är hemma igen och när jag är hemma har jag ingen aning om, men jag bloggar då. C ya bitches!


FOTOEXPLOSION FRÅN MÅNDAGEN















Larsson ville ha kort på sin rumpa


Foto med Anki


Foto med Lennart


Mest en massa onödiga bilder, men lite kul där på slutet ju, haha. Men ignorera mitt hår på alla bilder, jag vet att det ser förjävligt ut så ni behöver inte kommentera det!


GRANNFEJDEN TILL WISTERIA LANE

Skulle ta på mig ett par strumpor och inser till min stora fasa att jag fått en granne! Och inte en trevlig sådan, nej, det blir nog bråk på Wisteria Lane nu ett tag framöver, hörde att familjen nyinflyttade-oönskade-grannar heter Bolen, mystiskt? Yes it is, känner igen det namnet starkt.




JULLOV

Har varit hemma en stund nu, vi fikade och några fick skoljoggen medaljer typ. Har en väldans beslutsångest om jag ska följa med på bion ikväll eller inte, jag är p a n k och har ingen större lust att se den filmen, så tråkig som jag är stannar jag nog hemma. Nu ska jag hur som helst ut med hundarna och sedan göra lunch, troligen pannkakor, mums. Hörs, puss


Ge mig värme


@ JOSSES PLACE

Är hos Josse och ska sova här. Vi får höras imorn istället, slutar 10. Puss


CHECK-LISTA

* Duscha och raka benen
* Borsta tänderna med Bakpulver
* Fixa naglarna
* Skriva veckoplanering
* Packa väskan
* Prata i tele med Josse

Det var väl ungefär allt jag skulle göra nu innan jag gick och lade mig, naglar och veckoplanering ska jag fixa snart, packa väskan kom jag på att jag måste göra imorgon eftersom jag ska ha kylskåps grejer med mig.


MA CREW

Har precis duschat och rakat benen, älskar känslan när man tar på sig ett par byxor efter att man rakat benen, hah. Ska skriva veckoplaneringen på Whiteboard tavlan snart, och en check-lista här i bloggen. Vi hörs nog inte mer idag, ni får sova så gott så hörs vi imorgon, kameran följer med till stan så en bildbomb får vi hoppas på om mina vänner påminner mig, haha. Puss på er



Jolin, Nadja, Helena, Elias, Naima, Snyggingen her self, Emmi, Melissa, Camilla, Vanessa, Rosa, Molly. Resten av de vet jag inte var de gömmer sig!


FAIL

Jag och Eleonor skulle göra middag till oss och var helt inställda på att göra Nacho Deluxe, men självklart tog Nacho Chipsen slut igår, fail. Det blev faktiskt ganska gott ändå, inte en så bra middag direkt, men vi får väl klara oss på det. Nu ska jag planera lite på msn tror jag, eller något annat, msn ska jag in på iallafall. Pussar



Köttfärs, ost, sallad, tacosås och gräddfil, middag á la Alex


PLEASE SANTA, GIVE ME THIS

                           

1. Den bilden förstorad till en tavla
2. Sony Ericsson T700
3. Svarta Converse
4. Lila plastklocka
5. Bad hair day mössa fast en vit
6. Presentkort
7. Boken Genom Dina Ögon
8. Ett till hål i örat
9. Pengar
10. Piercing i läppen, fast en pärla istället för ring
11. Calle Kristiansson's skiva



TOMTEN JAG VILL HA EN RIKTIG JUL














DONE AND OVER

Sådär, nu är uppvisningen done and over, finito! Det har gått hyfsat båda dagarna och det har varit kul, men ändå superskönt att ha det överstökat nu. Det är även den 4:e advent idag, tiden bara rinner iväg, var det inte nyss första advent? Hur som helst så ska jag ner till Konsum snart, måste köpa lite grejer till imorgon ifall våra planer med att smygäta på donken skulle misslyckas, thihi. Yesyes, jag ska röra mig utåt nu tror jag. Och btw så kommer bilderna från dansuppvisningen upp här i bloggen senare, vet inte när. Puss

BILDBRIST !


A LOT TO DO

Det stämmer faktiskt, har haft en massa grejer att göra och det har tagit all min tid, alltså ingen bloggning. Tyvärr blir det inte bättre idag, ska befinna mig i Jordbro från ca 13-19, troligen längre än så. Har två stycken dansuppvisningar idag och en imorgon, blir nog bra. Måste fixa mig nu, ska hämta Emmi om lite mer än en timme, puss. Fotar kanske lite från dagen, annars får ni klara er bildfritt.


Ett och ett halvt år sedan, vid Blåkulla.


TOMORROW

Det där inlägget som jag sa att jag skulle skriva förut blir inte idag. Nu ska jag gå och duscha och sen sova, börjar 8.10 imorgon och då ska vi städa skåpen och så, usch. Vi hörs/syns i morgon, puss och förlåt för dålig uppdatering hela dagen!


Mer än tre månader sedan jag såg dig i verkligheten, och tre månader sedan du blev en ängel. jagsaknardig


I'M BACK BITCHES

Sitter och planerar tisdagen IGEN. Haha, har blivit en del ändringar men jag ska iallafall på bio med en massa folk! Ska se 2012 eftersom vi är så efter och inte har sett den än, ska bli kul. Vet inte om alla kan än, men vad jag tror så blir det jag, Emma, Elsa, Emmi, Josse, Natta H, Malin A, Anton, Jakob, Larsson, Krissie och Jesper. Det blir nog perfa. Har varit på innebandyn för första gången på aslänge, det var skitkul faktiskt. Nu ska jag planera vidare, hörs kanske senare.



HEMMA

Är hemma nu men ska ut med hundarna. Hörs om en stund tror jag, är inte riktigt på blogghumör men jag tror jag har en grej att blogga om. Puss

PLANERING

Nu har jag plus en massa andra suttit och planerat på msn om en asnice grej, hoppas! Det kommer nog bli askul isåfall, mihi. Tänkte iallafall göra en veckoplanering i all hast (herregud, vad använder jag för uttryck?).

Torsdag: Skolan och sen träning
Fredag: Skolan och sen dans genrep
Lördag: Dansuppvisning x2
Söndag: Dansuppvisning
Måndag: Äckliga tekniska muséet
Tisdag: "Skolavslutning" och sen en grej som fortfarande inte är säkert, men berättar när jag vet mer!

Wihooooo, sen är det loooooov!



slumpad bild, men den är fin (:


ÖNSKEINLÄGG DEL 2

Så, nu kan jag väl inte skjuta på det mer, alla bara ringer och messar hela tiden, det är så himla jobbigt att vara stor bloggare ! Dom ringer och ba ; Alleeeeeee, fler inlääääääägg, vi älskar dig !!!!
Haha, eller inte. Nej men jag ska ta del 2 nu då, hope you like it.


Krister Cederberg
Herregud, vad ska man skriva om Krissie? Han är väl ganska flummig och väldigt konstig, men oftast på ett bra sätt! Om jag inte minns fel så har han lite lässvårigheter men annars är han soupaaaa! Bara nåra fattar dedär ;D

Anders Gustafsson
Ganska kort kille (typ lika lång som jag) som verkligen ALLTID ska driva med mig, men förutom det är han snäll, hah. Han har helt sjuk humor också men han är sjukt rolig! Ganska smart tror jag, dock skriver han av väldans mycket.

Marcus Larsson
Ojdå, my secret lover ju. Nej, men faktiskt typ 150 gånger i fyran och femman, vet inte hur många gånger jag varit tillsammans med honom. För ett tag sen playade han typ alla tjejer men nu är det lite bättre faktiskt, ganska irriterande kille men han har sina stunder och är faktiskt ganska snäll ibland.

Marcus Meurk
Han är väl kompis med några av de "populära" eftersom han känt dom länge, men annars är han väl på några stadier neråt. Haha, nej men han är snäll och så, skrattar åt tråkiga saker men dte är en annan femma.

Kasper Moberg
Han är rätt konstig han med. Ibland ganska segtänkt men tror han är rätt smart ändå. En jättelång kille som är ganska snäll, eller jo han är snäll. Kan prata rätt mycket men han är ganska seriös när det gäller skolan.

Jakob Mårth
Han är väldigt snäll mot alla, om han inte blir orättvist behandlad, det är ju en bra egenskap tror jag, eller? Ganska duktig i skolan och har ganska ofta märkeskläder. Lite halvlång, en bit längre än mig.

Anton Nyman
En ganska snäll person, och rolig. Alltid han som kommer med dumma kommentarer och får alla att bli glada, what to do without Anton's mouth? Bra på att härma spanska läraren också!

Viktor Petersson
Snäll person, en good friend. Han är väldigt slarvig av sig och tappar alltid bort en massa grejer, men han är jätteduktig på matte när han väl orkar räkna. Ganska rolig ibland, använder alltid en massa sjuka uttryck, den lilla Halo nörden!

Henrik Reinhardt
Henke är också snäll, men bara ibland. Ibland kan han vara sjukt jobbig, men han är oftast snäll. Han är grym på tyska och rätt bra på matte tror jag. Ganska rolig, men lite blyg när det gäller tjejer.

Jesper Rosvall
Han är väl ungefär som de andra killarna, snäll men ibland irriterande, och han slåss! Annars är han en ganska bra kompis han med, lite smågulligt att han är så kort, då blir ju jag ¨lång :)

Tim Strandell
Han kan vara så himla irriterande, men när han inte behöver spela tuff inför hela skolan kan han vara riktigt snäll. Han är en liten fegis han med, men det blir väl bättre med tiden. Har känt honom väldigt länge så jag tror jag känner honom rätt bra.

Daniel Sundin
En väldigt irriterande typ enorm jätte. Han är verkligen superstor och alltid jobbig. T ex tog han mina nycklar i fyra dagar och sa inget, satt jag fick köpa nya och då lämnade han tillbaka dom. Aargh. Hänger mest med de i IK klassen, typ Ahmed och dom.

Tobias Wallin
Han är en väldigt pratglad person som alltid ska berätta en massa grejer som hänt, ibland lite uttjatande. Har en konstig vana att alltid sitta och sparka på stolar, galet irriterande. Annars är han snäll och är glad typ hela tiden, om han inte är det så står han för det och säger det så att personen han är missnöjd med får veta det, både bra och dåligt.



Puuh, det tog lång tid. Nu ska jag chatta med mina söta vänner, lite varierat av de jag skrev om igår och de idag :) Hörs seanre, puss





BOYS BOYS BOYS

Hello there boys and girls!
Angående rubriken ska jag alldeles strax ta tummen ur röven och försöka mig på Önskeinlägget del 2, del 1 belv väldigt uppskattad så jag känner press.
   Har varit en väldigt lugn dag idag, har spenderat en hel del tid på Syslöjden och gjort färdigt mitt örngott, skönt som tusan att slippa en del jobbiga lektioner. Var även på hörselkontroll för att jag inte gjort det i 1an och 2an, bara några år senare liksom? Det gick super, fick sällskap dit med Larsson och Viktor, gulligt av mina små änglar, hahah. Elsa var ju sjuk idag också, bajs på henne. Men med all min charm *hosthost* lyckades jag få sällskap anyway, av Anders, Kasper och Meurk. haha, Anders berättade en grej som Andrée hade sagt idag, jag dog lite, intressant va? Har varit på dans också, men nu blev det ett lite fööör långt inlägg, puss på rumpan!




AAARGH

Nu är jag skitarg! Har letat efter en låt som jag och Elsa lyssnade på i femman och sexan som är aasbra, den heter Ett, Två, Tre och är av Toppen, Hubler och Estet. Om ni har den så kontakta mig genom att kommentera det här inlägget! Hittade den iallafall inte så är skitsur nu, så del 2 av önskeinlägget kommer imorgon eller nån annan dag i veckan. Nu går jag och lägger mig med min ilska, hejdååååå!


HAHAH



ÖNSKEINLÄGG DEL 1

Yes, nu är det såhär att Emma vill att jag ska skriva lite kort om alla personer i våran klass, inte lite svårt! Kommer säkert såra några osv. också. Jag ska iallafall ge det ett försök eftersom jag inte har något bättre för mig just nu.


Amanda Ahlström
Svårt redan från början. Har faktiskt aldrig lärt känna henne, hon började i höstas och är väldigt tystlåten hela tiden. Hon är rätt duktig i skolan tror jag? Det avr nog allt jag kan om henne, oups.


Emilia Benholm
Förut var jag lite kompis med henne, men det var bara en period i femman, nu umgås vi aldrig. En rätt snäll tjej, säger väl inte så mycket hon heller.

Jennifer Benholm
Hon är väl ungefär som sin tvillingsyster (se ovanför), kanske lite pratigare ibland.

Josefin Eklund Engström
En person som jag ofta umgås med och som ofta nämnts här i bloggen. En av de lite mer "populärare" tjejerna i klassen, väldigt lik mig som jag skrev i förra inlägget. Sprider mycket glädje och är super smart, dock kan hon uppfattas som seg ibland, men vi älskar henen ändå.

Louise Gustafsson
Oj, hur ska man beskriva denna människa? Lollo är ett litet (jaa, supersmal är hon också) geni som är bra i alla ämnen. Hon är väldigt social av sig och blir nästan aldrig arg, hur kan hon?

Elsa Jerhamre
Hon är lite mer tillbakadragen men ändå inte liksom. Vet inte hur jag ska beskriva henne men hon är iallafall en sjukt rolig person och är typ snäll mot alla.

Emelie Johansson
En helt galen person som skrattar hela tiden! Emmi har alltid jättesnygga kläder och lyckas alltid matcha grejer. Hon är nästan alltid glad, förutom när hon är arg. Då är hon inte glad, haha, herregud, jag är trött.

Alexandra Lundbladh
Finns väl inte så mycket att sägs, underbar person på alla sätt. MVG i alla ämnen, snäll mot alla, glad hela tiden.
HAHA. Nej, men jag är nog rätt konstig. Jag tror jag är en sån som vågar bjuda på mig själv, kan verka rätt bitchig men är en snäll människa, lovar!

Emma Lundqvist
Jaa, troligen den mest irriterande människan på jorden. Haha, nej Uttis, jag skojar bara. En kort och underbar tjej som är snäll och sjukt stark, skoja inte. Hon är rätt tyst på lektionerna, men på raster och utanför skolan, herregud.

Johanna Munkhammar
Jag förstår inte hur så mycket energi kan få plats i den lilla kroppen? Jojo är den som verkligen alltid är taggad på nästan allting, och det bästa är väl att hon vågar vara sig själv! Hon har världens coolaste klädstil och lyssnar på sin egen musik, den är nästan helt okej ibland faktiskt :)

Helena Olofsson
Hon är väldigt mycket med Jennifer och Emilia så henne känner jag väl inte så himla bra. Är ganska tystlåten men är bra på att säga ifrån när hon inte gillar något. Annars är hon ganska lik Jennifer och Emilia.

Nicole Stjernberg
Hon är väl någonstans mittemellan. Tråkigt nog härmar hon "min kompiskrets" ganska mycket, och det är väl iofs positivt att hon gillar våra kläder och stilar. Ibland är det lite tröttsamt, men hon är precis som hon vill och det ska vi strunta i :) Medelduktig i skolan tror jag.

Michaela Turbanisch
En tysk liten tjej som började läsa svenska för ett år sedan och lärt sig väldigt bra. Tycker hon är jätteduktig för att bara läst svenska ett år och hoppat in i en svensk klass. Jag umgås inte med henne så känner henne inte, men ganska tystlåten hon med.

Emelie Åkerström
Hon är superduktig i skolan och säger inte ett enda ord på lektionerna. Väldigt tystlåten är hon och jag känner henne inte alls. Är säkert jättesnäll om man försöker lära känna henne.


Så, det var alla tjejer iallafall, del 2 dyker nog upp ikväll. Ska laga färdigt middagen nu, är ashungrig. Puss


HISS&DISS



Snö
Så himla mysigt på vintern när man antingen sitter inne med en kopp te eller är ute och gör snögubbar och åker pulka. Mycket mysigare med snö än det gråa och tråkiga höstvädret. Ett extra plus är ju att man kan använda mysiga vinterjackor.

Josefin Eklund Engström
Måste bara hissa min giftpartner Josse! Hon är en helt underbar vän och förstår mig jättebra. Vi är ganska lika varandra på sättet och det är toppen, skönt med någon som man aldrig behöver förklara så mycket för. Hon är helt enkelt en helt underbar vän och en som jag verkligen vill hissa!






Snö
Men vad sjutton? tänker ni väl kanske eftersom jag just hissat snö. Men det finns ju både för och nackdelar. När man blir utdragen av killarna i skolan är det helt plötsligt inte så roligt längre. Så man kan väl säga att jag dissar själva mulningen.

Långa skoldagar
Så himla tråkigt med långa skoldagar. Man blir helt slut i hela kroppen och super hungrig eftersom skolmaten nästan aldrig är god. Långa skoldagar måste vara bland det tråkigaste som finns, men vill man ha höga betyg är det väl bara att bita ihop antar jag. Jag har ju trots allt inte så långa skoldagar än så länge.




SKA DET ALDRIG SLUTA?

Snön bara väller ner utanför fönstret, det har snöat konstant sedan imorse, helt sjukt ju. Well well, man ska väl inte klaga nu när den äntligen kommit? En negativ sak är väl att man blir mulad, blev utdragen av flera stycken och sen stod det flera till utanför och väntade, inte direkt det mysigaste på vintern. Eftersom det är typ snöstorm ute så sitter jag och dricker te nu, sen ska jag duscha och fixa naglarna och lite sånt. Bara ta det lugnt ett tag, mysigt. Tyvärr får ni ingen outfit idag, hade på mig mjukoisbyxor som är dyngsura nu. Vi hörs snart, ska hissa och dissa tror jag. Puss


vill tillbaka


OCH VINNAREN ÄR...

http://eraiikaan.blogg.se/, alltså Erika Pettersson!

Rätt svar i tävlingen skulle vara Erika Pettersson, det var henne jag beskrev, så grattis Erika, och fortsätt tävla om länkningar senare ni som inte vann =)



Både vinnaren och personen jag beskrev!


DRESSCODE OF MONDAY

Hej på er!
Har varit en ganska bra dag idag faktiskt. Skolan gick ganska bra, om man bortser från vad som händer när första snön kommer, suck.. Åkte med Emma till Handen efter skolan i hopp om att hitta julklappar och med det lyckades både jag och Uttis, härligt. Känns ganska skönt att vara färdig med det. Har även hunnit fixa med min medicin, en grej som jag måste göra lite då och då, orkar inte förklara. Ikväll blir det att slå in en hel del julklappar till alla nära och kära, hah. Vi hörs senare, puss på er, ha en bra måndagskväll i den kalla snön!


Ursäkta bilden, kameran är död. Gammal bild är det iallafall


Jeansleggings - GT
Linne - H&M
Tröja - H&M

+ stövlar, vinterjacka, lovikka vantar och väska


TAKE CARE KVÄLL



Jag ska ta och smaska i mig en lussebulle och efter det duscha, göra ansiktsmask och noppa ögonbrynen. Ingen mer uppdatering idag tror jag, ska försöka lägga mig i tid ikväll. Lovar att försöka hinna ta några bilder till en ny header nu i veckan också, måste fixas! Ni får hur som helst ha en superkväll så hörs vi imorgon, med outfit kan jag lova! Puss alla underbara läsare


TIDSFÖRDRIV

SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan eller tungan? Tungan

2. Vara seriös än rolig? Rolig

3. dricka grön eller röd mjölk? Vit är godast

4. brinna upp eller drunkna? Det som går fortast

5.  umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrarna, herrgeud

RANDOM SHIT:

1. är du kär i nån? Det skulle jag väl inte påstå, men gillar

2. sol eller måne?  Sol

5. soligt eller regn? soligt

6. vaniljglass eller chokladglas
!? vanilj

OM DIG:

1. Fullständigt namn? Alexandra två mellannamn Lundbladh

2. Ålder? 13

3. vart vill du bo? Hollywood

4. hur många barn vill du ha? 2

5. vill du gifta dej? Ja

6. Rullar du spagetti eller skär du den? Skär

7. har du ätit sushi? Nej, vågar inte prova (a)

8. lyssnar du på nu?
FM Static - Tonight

9. Vad äter du till frukost? Olika beroende på vad jag är sugen på

10. humör? konstig

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA? :

1. KYSST NÅGON? nej

2. sjungit? aa

3. blivit kramad av någon? aa

4. känt dej fånig? kommer inte ihåg

6. dansat galet?

7. klippt håret? nepp, men det behövs

8. gråtit? nej

9. ljugit? nej

10. haft sex?
nej

GREJER:

1. har du någonsin blivit jagad av polisen?

2. har du en hund? nej två

3. sover du helst med någon eller själv? med nån

4. Tror du på spöken? lite

5. saknat någon? ja





LÄNKNING PÅ G

Regler: Gå in på din kontaktlista, ta den 19:e personen i listan. Nu ska dina kompisar gissa vem det är.

Kön? Tjej
Ålder? 15
Bor? Nynäshamn
Hårfärg? Mörkbrunt
Ögonfärg? Mörkblå tror jag
Längre än dig? Ja!
Går ni på samma skola? Nej
Går ni i samma klass? Nej
Vad gör personen på fritiden? Pluggar och sjunger ?
Går personen på någon sport? Tror inte det
Har ni träffats? Jaa !
Vet du någon hemlighet om personen? Maybe baby
Snygg? Sjukt snygg

Ni som inte känner mig vet kanske inte vem det är, men håll bara utkik efter nya tävlingar och sånt. Alltså får den som först gissar rätt en länkning, vet flera av mina läsare som inte har blogg, men ni kan ju tävla för skojs skull ;)



ELVA DAGAR

Nu är lussebullarna inne i ugnen och julskivan på, mys på högsta grad. Bara elva dagar kvar till julafton är det också, helt sjukt vad tiden går fort i december. Julklappshandlingen är långt ifrån klar så jag känner mig jättestressad ändå, måste fixa det i veckan. Men hur som helst är det mysigt, och det är så härligt att få se léendet på folk när de öppnar presenterna att stressen inte spelar någon som helst roll i slutändan.

Jag ska ta och fixa mina naglar nu och sen fika lite, både lucia och tredje advent ju. Vi hörs senare, kanske med lite bilder på skönheterna (lussebullarna och inget annat) ;)





GRATTIS ÄNGELN

Grattis på 16-årsdgen Denise Rebecka Lucia Borg
Sov gott nu så ses vi på andra sidan


December 2006


BAKA BAKA LITEN KAKA

Har varit hemma en stund nu, har bara tagit det lugnt. Mamma kommer snart och då ska vi baka lussebullar, det r ju liksom lucia. Det var asmysigt hos emmi igår, kollade på Grinchen, älskar den. Nej det här inlägget blev dåligt, så vi hörs senare. Puss


@ EMSYS PLACE

Jag är hos Emmi nu, har varit hemma och hämtat grejer och så och nu duschar hon så jag passar på att smygblogga lite, evil. Men nu kommer hon så vi hörs imorn, puss


HIGHER

Hey, I'm a believer, and gravity's letting go of me tonight.
mm you came out of nowhere, when everything was passing by at the speed of light
So hold my hand and never let me go
Take a leap of faith into the unknown

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Oh I know it can be scary, you better know when your heart is on the line
But oh, baby don't worry, just hold my hand and never let me go

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Take me higher, I'll hold you as we're shooting through the atmosphere
around us everything disappears, uho uho uhoooo

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by

Flying
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher


CONGRATS

Godmorgon på er, sovit gott? *Alla svarar*
Jag har i alla fall gjort det, har sovit superdåligt nu i veckan men lyckades sova 8 timmar i natt, tjiho. Jag har i alla fall varit vaken sen ´halv nio, skulle raka benen och så så jag ställde alarm.

Om en timme ska jag hoppa på tåget till Handen och köpa julklappar med Emsy. Ikväll är det dansrepetition och efter det ska jag och Emmi hem till mig och äta middag, sen gå hem till henne med Grinchen och en massa Singstar skivor i bakfickan. Hela huset för oss själva i några timmar ikväll, fritt fram att sjunga "Crazy", en asbra låt, hihi. Men vi hörs sen, puss!





Grattis!


MIN STJÄRNA

Jag saknar min glada Erika, kom tillbaka var du än är! Älskar dig hjärtat


SVAR PÅ TAL

jakob :) <3 om HISS&DISS || TEMA: KILLAR:
hahaha , tur att jag har blåa ögon , är lång och har ett bra humör ;D <3

Svar:
Haha, tyvärr är det ju inte dig jag syftar på Yayycopp :)<3




365 DAGAR GÅNGER TOLV

Jag har en vän som jag känt i tolv år. Hon har funnits bredvid min sida under hela den tiden, och varje gång vi bråkat har vi löst det. En barbie docka, en gunga eller spilld mjölk, hon har varit min bästa vän ändå, och det är jag så glad över. Vi två har gått igenom en massa grejer tillsammans. Redan på dagis sprang vi runt tillsammans, målade på kropparna i ateljén och lyssnade på "Nils Karlsson Pyssling" i kuddrummet och åkte skidor i Björnrike tillsammans. Du har alltid varit en av de vännerna som varit viktigast. Även fast jag haft andra bästa vänner under tiden och du hamnat lite i bakgrunden då så finns det ingen annan som känner mig bättre och ingen annan som jag kan lita så mycket på. Jag hoppas med hela mitt hjärta att vi alltid kommer att vara vänner, du är min äldsta och bästa vän och jag vill aldrig förlora kontakten med dig. Det jag försöker säga är troligen att jag inte har någon alls som dig och att jag för alltid kommer vara tacksam över all glädje du givit mig. Jag älskar dig Emelie Emelosch Emsy JohaniEken Mimmi Emsy Fnatty Emmi Johansson.














HSM NÖRD


It's funny when you find yourself
Looking from the outside
I'm standing here but all I want
Is to be over there
Why did I let myself believe
Miracles could happen
Cause now I have to pretend
That I don't really care

I thought you were my fairytale
A dream when I'm not sleeping
A wish upon a star
Thats coming true
But everybody else could tell
That I confused my feelings with the truth
When there was me and you

I swore I knew the melody
That I heard you singing
And when you smiled
You made me feel
Like I could sing along
But then you went and changed the words
Now my heart is empty
I'm only left with used-to-be's
Once upon a song

Now I know your not a fairytale
And dreams were meant for sleeping
And wishes on a star
Just don't come true
Cause now even I tell
That I confused my feelings with the truth
Cause I liked the view
When there was me and you

I can't believe that
I could be so blind
It's like you were floating
While I was falling
And I didn't mind

Cause I liked the view
Thought you felt it too
When there was me and you


HISS&DISS || TEMA: KILLAR



Blå ögon
Killar med blå ögon, me love.

Långa
De behöver inte direkt vara två meter, men helst längre än mig i alla fall, vill inte vara den längsta av oss.

Humor
Att han har humor är sjukt viktigt. Hur kul är det med en kille man inte kan skratta med? Inte kul.



Dryga
Killar som är tråkiga och dryga är faktiskt ett BIG no no för mig. Tänk om ni ska träffas och ni typ aldrig skrattar tillsammans eller något? Nej, gud. Ett skratt förlänger livet !

Omogna
Känns som att det inte behövs någon förklaring. Omogna killar är ingenting för alexandra lundbladh.

Torra läppar
Uschuschusch! INTE mysigt att strula med någon som har torra läppar, diss på det.


TJO LÄN

Åh, jag har så jävla tråkigt! Josse skulle sova här men hon fick inte så jag har typ ingenting att göra, plus att jag har bloggtorka, ååååååh, pillesnopp liv jag har. Hur som helst ska jag bara vara hemma ikväll eftersom ingen orkar röra på röven och göra nåt. Onödigt inlägg också, hörs kanske sen. C ya



saknarsaknarsaknar


MYS

Hej på er! Luciacupen igår var asnice, A vann inte, men jag lider inte direkt. Vi var där och kollade nåra matcher som killarna i våran klass och massa till spelade och alla luciatågen. Roligaste var typ när vi gick till konsum, jag var astrött så jag garvade åt typ allt, haha. Plus att vi såg ut som värsta gangster gänget, tror vi var typ tolv stycken, och det var inte alla. Jag kom ialla fall hem runt elva och gick och la mig vid halv tolv ungefär.

Skolan idag har varit rätt lugn. När vi var på väg hem ville anton att jag skulle följa med honom tillbaka för han skulle vänta på Natta eller nåt men jag orkade verkligen inte. Har handlat med pappa och fikat bara. Hihi, tror jag ska kolla Idol finalen sen ikväll. Men vi hörs, puss

                                                                  



VS.


08/09

Hösten och Vintern 2008-2009 var så himla bra. Vi hade perfekt sammanhållning i klassen och vi tyckte vi var sjukt coola när vi hängde med dom tuffa sjuorna. Jag och Krissie var tillsammans (HAHAH, sjukt ju), Anton och Emma var tillsammans, Josse och Jesper var tillsammans, Anders och Elsa var tillsammans. Sen hela vintern när vi var med Sonia och Ronja, shit alltså, känns som igår ju. Ge mig!












































Älskar alla domhär bilderna, påminner så mycket om hela 6an, förlåt alla som jag laddat upp "fula" bilder på, de betyder liksom mycket så jag var tvungen =)


LUCIACUPEN BABY

Jag tror inte jag kommer kunna blogga imorgon någonting, om jag inte gör det på morgonen. Efter skolan ska jag kanske, men alltså bara kanske till Emmi och göra some stuff och sen till LUCIACUPEN !  Typ det bästa på året som har med skolan att göra, eller nej inte riktigt, men det är asmysigt i alla fall! För er som inte vet vad det innebär är det en grej som är varje år i våran skola. Alla "arbetslag" alltså A, B och C ordnar ett eget Luciatåg med olika teman och tävlar i bästa Luciatåget och sen spelar man också innebandy matcher. Det låter ju rätt förvirrande och tråkigt, men det är sjukt kul att vara där med typ alla kompisar och titta. Jag har varit med både i 4an och 6an men vill inte vara med i år, ska bara titta i stället, det är nästan roligare. Det är i alla fall askul och alltid en massa folk där, LOVE.







Bilder från när jag, Elsa och Josse fixade oss inför Luciacupen förra året, Hippietema var det.
Haha, förlåt Josse, du kommer döda mig nu, jag vet, men du var så söt (a)


I'M IN LOVE

Jag har hittat min kärlek här i livet tror jag! Hon är svart/vit och heter Skrållan, sjukt hur söt man kan vara alltså. Minns när man var liten och var jätterädd för henne, det var längesen. Nej men det här är ingen hästblogg. Ridningen gick rätt bra, bytte från Curt till Skrållan. Nu ska jag duscha så hörs vi kanske ikväll, puss.


C YA

Drar till bussen snart, ska till stallet. Hörs kanske när jag är hemma, annars imorn. puss

 

 


WHEN NOTHING GOES RIGHT THEN GO LEFT

Har kollat klart på DH nu, fett sorgligt. Jag ska gå och duscha nu och sen plugga lite mer kemi, provet är ju imorgon. Kan det mesta men för att vara helt säker liksom, har haft G på de andra NO proven, skulle vara så himla bra om jag fick bättre på det här. Well well, vi hörs imorgon. Och alla mina vänner, eller ja, mina närmsta, jag älskar er och jag tror ni vet vilka ni är!


plus flera till


LET'S TALK ABOUT...

Skolan!

Allt det här snacket om att man är nörd om man har många MVGn och pluggar mycket, vem var det som startade det egentligen? Troligen någon med riktigt dåliga betyg som ville sänka alla andra och få dem att tro att man är cool om man har dåliga betyg, pinsamt. Jag hissar verkligen folk som pluggar mycket och har bra betyg, är det något fel med att försöka nå sina drömmar? De som orkar stå emot alla kommentarer varenda dag, det är de som är modiga, inte de som kränker som tror att de är modiga för att de vågar starta bråk. Istället för att få ett sunkjobb på Donken kan man försöka nå sina drömmar och kanske bli något som man verkligen vill och tjäna bra, vad låter bäst liksom? Stå och fritera Pommes och tvätta fettiga bord hela dagarna tills man fyller 65 och går i pension, vad blir man av tackad med då? En Big Mac. Det eller ett bra jobb som man vill ha tills man är 65 och blir av tackad med blommor och en fin middag?

Alltså tycker jag verkligen att ni som har drömmar ska försöka nå upp till dem, strunta i vad alla säger, du kan bli precis vad du vill, bara du tror på dig själv. Det är nästan det enda som krävs, självförtroende och vilja och du kan stå där som Advokat om 15 år, precis som du ville. Jag ska inte säga att jag är bra själv, jag trodde själv inte på en av mina vänner när hon sa vad hon drömde om, och det är jag besviken på mig själv över, men nu vet jag att om hon vill bli det så ska hon det, och jag ska stötta henne. Jag vet att hon vill bli kirurg och det är ganska coolt, då kan hon rädda liv och en dag när hon står där och kanske opererar mig, då ska jag tacka henne på riktigt. Och självklart alla ni andra, follow your emotions!


LOOK OF TODAY



Tröja - GT
Linne - Cubus
Tights - Primark

plus vinterjacka och väska


BALLIE

Heter jag tydligen nu, vet att Dessies och Paows kompis kallas det, men jag kom inte på namnet så, jaa. Sitter och pluggar kemi som en riktig pluggis, dock tar jag en liten paus just nu *blinkblink*. Skoldagen gick rätt fort och var ganska rolig, haha, jag skulle göra Bert dansen som han gör i början av alla avsnitt och stod och sjöng Älskade Ängel för Josse, Lollo och Jojo så kommer Henke och Jodde dit, HAHAH. Fast jag fick i alla fall chansen att säga till Jodde att han är sjukt lik killen i Telia reklamen, shit alltså. Hur som helst så har jag en liten planering att följa idag, ´kolla in snart igen. Puss


Work work work to do


GOOD MORNING EVERYBODY, HOW ARE YOU TODAY?...

...Thank you for asking, I am fine.
Haha, lärde mig i typ 6-års?
Tisdag idag då, pluggdagen nummero uno för min del, inte kul. Annars är själva skoldagen rätt okej, slutar kvart i tre om jag minns rätt. Vi får se om jag hinner fota outfit innan jag går, annars laddar jag upp den efter skolan. Ha en bra dag, eller ja, skoldagar är inte kul. Skitsamma, puss


lektion med CJ har vi i alla fall idag


I'M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG

Jag ska hoppa in i duschen (varför säger man egentligen så? Skumt ju) och sen kolla i genom Kemin lite snabbt, har ju prov på onsdag och förstår inte mycket kan jag ärligt säga. Typ en minut efter att Kathrin berättat förstår jag men sen glömmer jag bort och så blir det så ett tag, inte bra. Ska försöka sova bättre än igår, fick till och med räkna får tills jag somnade, herregud, är det det min blogg ska handla om? Mina fårräknande nätter? Shit, jag behöver vård. Haha, godnatt


Vadå dålig fantasi? Shit alltså, vem har sovit för lite?


LOOK OF TODAY



Jeans - Weekday
Linne - GT
Tröja - JC
Knästrumpor - H&M

stövlar - Skopunkten
Jacka - Stadium
Väska - H&M


haha, vet inte vad jag gör


MOGET

Hej på er !
Är sjukt irriterad på en tjej vid namn Nathalie och hennes kompis just nu, moget att göra så liksom? Nej, jag ska inte ägna någon tid åt dom, den här bloggen handlar om bra människor. Skolan är alltid ganska lugn på måndagar men vem bryr sig om den när den redan är slut, nu till efteråt istället. Var med Uttis, GP, liich och Tanten och spelade lite pingis med dom,  planerade även lite granna av min helg, den ska spenderas med min GP, nice. Har varit på dansen också, gick sådär. Sjukt skönt med massage var det i alla fall.

Nej, nu avslutar jag det här inlägget istället, blev inte bra alls. Ha en bra kväll, puss!


CHESTER SEE IN MY HEART

Ligger i sängen och drogar Chester See, så jävla bra. Om en stund ska jag ta och stänga av den här lilla manicken framför mig och läsa lite granna, very interesting. Och förresten har jag hittat min drömkille också, herregud alltså! Måste vara den snyggaste killen som skapats näst efter Taylor Lautner, och då förstår ni kanske allvaret? Wellwell, ni får försöka sova gott så hörs vi mer imorgon, pussen på er !


Saknar dej din skit!


LIPS OF AN ANGEL


Den här påminner så mycket om dig.


LOOK OF TODAY



Nya Jeans - Weekday 400:-
Vitt linne - BikBok
"Kofta" - ?

Skinnjacka - BikBok
Stövlar - Skopunkten
Väska - Indiska


NYTT


Klänning - JC 299:-


Detaljer

Och ett puder som jag glömde fota, Kicks - 95:-


POSSIBILITY

Kom hem från Mormor för en stund sedan, var där och fikade. Jag ska titta på 17 Again snart tror jag, så jag fotar det jag köpt senare. Ha en bra söndagskväll, puss.


I'VE GOT A LIFE

Godmorgon alla gulliga läsare! Jag har nyss ätit frulle och ska börja fixa mig nu. Behöver ju åka till Handen idag och som tur är ska Jossan och Felicia också dit så jag följer med dom, trevligttrevligt. Vi hörs senare, ska gå till Jossan och vara där en liten stund innan. Puss !



De här söta skitungarna :)


BUHU

Åååh, helvete. Imorgon är sista dagen som Edi Gathegi (Laurent) är i Sverige, varför kommer jag inte befinna mig där då? Ååååh, det skulle ju bli typ bästa dagen någonsin och jaaa.. JAG VILL DIT !!


TIRED

Jag börjar redan bli lite trött så jag ska gå och tvätta av sminket och sedan titta på New Moon, lite avis va? Haha nej, skämt osido. Det ska jag i alla fall göra så hörs vi imorgon någon gång. Puss


"You are the only reason for me to stay alive, if that's what I'm doing"
Gjord av Therese Johansson Rojo, vila i frid, vackra ängel.


SCHH..



Visste ni att...?
Jag är sjukt rädd för hajar! Kanske för att jag sett Hajen filmerna för mycket, och de är ändå liksom fett overkliga? Jag är i alla fall skiträdd hela tiden när jag badar i sjö eller hav. Ni som bor i Tungelsta vet kanske vad Grindsjön är? Där i alla fall tycker jag det är sjukt läskigt att bada och tror att någon läskig sak ska komma och bita av foten av mig, inte kul.


LOOK OF TODAY



Skjorta - H&M
Strumpbyxor - ?
Linne - GT


MYS

Har varit hemma en stund nu och tjockat i mig Pizza Hut med mamma. Fick hem ett par jeans från Weekday som jag hoppats på, men linnet var helt spårlöst försvunnet, ska åka till Handen imorgon tror jag istället, hoppas jag hittar det där. Nu ska jag kolla klart på Julkalendern och sen är det Guds Tre Flickor. Hörs senare då, puss på er



HÖRS SENARE

Vi ska åka nu så jag hinner inte lägga in outfit, har i alla fall fotat den så den dyker upp i eftermiddag/kväll. Ha en bra lördag nu! Puss


BLOGGTORKA.SE

Godmorgon sötnosar! Lördag idag ju, jag ska med mamma och Eleonor till stan och kolla på jeans och lite annat, hoppas på att få med mig ett par Cheap Monday jeans och ett skitfint linne från H&M, hur det blir med det vet jag ju inte riktigt än. Jag ska börja göra mig iordning så visar jag outfit sen när jag är klar. Puss


Hösten 2007, bästaste bästa vän


SJÄLVKLAR

Snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackarberget ’95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den ( jag ville inte va den.. )
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar


KNAPPEN OCH HAKIM

Http://www.nrj.se/

Var tvungen att bara länka till Nrj, haha.


STÅFRÄS BABY

Haha, ignorera bara min sjuka rubriker, jag är trööött! Hihi, sitter och tittar på Idol nu, ganska mysigt faktiskt. Har varit en helt okej dag idag, skrattade typ hela SO lektionen, sjukt att man kan skratta på lektioner? Well well, var med Emsy efter skolan och skrev på en t-shirt och jaa, vet inte hur många man vågar visa den för? Haha, BRATWURST! Nej, förlåt för min sjuka och konstiga humor. Jag ska få några bilder av Emmi från förra helgen sen kommer en foto explosion! Hörs snart babes, puss


CYKELSTÄLL

Jag ska nog börja tänka på refrängen nu, haha. Nej, men jag ska upp tidigt imorgon och ska försöka att inte försova mig i en halv timme som jag brukar. Hörs då i alla fall, puss


TACKFILM

Testa det här någon gång när ni mår dåligt, det hjälper faktiskt lite grann. Sen så kan man ju göra en åt en kompis eller något, hur glad blir man inte då liksom?

http://www.tackfilm.se/?id=1259864516671RA86

Jag gjorde en om mig själv, men ska snabbt som attan leta upp en bild på en av mina bästa vänner och skicka till henne för att visa hur mycket hon betyder för mig!


EN STOR TJÄNST

Yes, skulle vilja att ni hjälpte mig med en grej. Det är så att jag har lite svårt att bestämma mig för vilken bild jag vill ha på en Canvas tavla. Alltså en förstorad bild som blir som en tavla in the end. Nu ska ni få "rösta" på vilken bild ni tycker jag ska ha. Jag har redan en liten favorit, men är osäker, vill bara veta vad ni tycker!


Nummer 1.



Nummer 2.



Nummer 3.



Nummer 4.


Sådär, tog bara några stycken, nu är det bara rösta på den ni tycker är finast.


NICEPRICE PÅ BURGER KING

Haha, inlägget har absolut ingenting med rubriken att göra. Nu efter skolan har jag i alla fall hunnit med en hel del grejer, bl a att sätta upp mina nya gardiner, hängt upp en stjärna i mitt fönster (jag vet, fett sent ute) och en massa mer. Ska även dammsuga snart också, money money money. Ikväll gör jag nog ingeting speciellt, kanske tittar på Mysteriet På Greveholm eller någon annan härlig film. Får ju dock bara titta på tre avsnitt isåfall, tredje december you know. Yes, men jag ska dricka upp min sodastreamade julmust och plugga lite mer kemi nu, pussen!


Herregud, hur sitter jag? Och fy satan vad ont det gjorde i fötterna.


KEMINÖRD

Det gick rätt bra hos doktorn, ska ha ännu en till medicin, känns dock som det inte kommer hjälpa men jaja, jag ska väl ge det ett försök. Tänkte stänga av datorn och plugga lite kemi, förstår inte så mycket av det. Yes, vi hörs imorgon. Slutar tolv imorgon, ska nog bara plugga och städa då. Sov sött, det ska jag göra med min nya kudde! Puss


Ååååh, saknar Thailand och mitt långa hår! Ja, jag var blek, det var inte så varmt där, bodde på landet hos pappas svenska kompis den första veckan.


TODAY I'M WEARING THIS


Baslinne - GT
Skjorta som jag köpte för en vecka sedan - H&M 249:- (snyggare irl)
Jeansleggings - GT


WW - WELCOME WINTER

Tjosan! Kom hem för en stund sen och har bara varit ute med hundarna än så länge. Tror faktiskt nästan inget kul hänt idag, eller jo, alltid när jag är med ( (a) ) men inget jag kommer på just nu i alla fall. Askallt har det hur som helst varit, jag såg ut som en riktigt michelingubbe när jag gick till skolan, herre guttan. Tror det var 8 minus när jag gick hemifrån, nu är det 3,5. Har tagit några bilder när jag var ute med hundarna, men varning för amatör bilder säger jag bara. Ska till doktorn 16.25 sen direkt till stallet, så vi hörs väl kanske efter det om jag inte orksr skriva innan, smart va? Aja, puss











VILL HA !

Åh, tack vare pinglan Nathalie så vet jag precis vad jag vill ha i julklapp nu, och jag vill ha det mer än allting annat just nu. Tack Natta, jag tror faktiskt du vet vad det betydde och jag kan inte göra annat än länka dig ! http://nattalajj.blogg.se/, saknar dej!


JDKLFDJLGDJFLNCHF

Ååååååååh, nu blir jag asarg ! Hade skrivit ett skitlångt inlägg om ett ämne och så sparades det inte, skit också! Orkar faktiskt inte skriva om det idag, blir imorgon isåfall. Ska titta på Ugly B nu, hörs imorgon tror jag! Pussen



Är INTE sådär glad just nu!


HISS&DISS || TEMA: TV-PROGRAM



Desperate Housewives
För att vara ärlig är det här faktiskt första säsongen jag verkligen tittat på varenda avsnitt, förut har jag bara kollat ibland men inte fattat ett skit. Det är verkligen så sjukt bra! Ni som inte tittar tycker jag verkligen ska göra det, det är verkligen värt en timme i veckan!

Ugly Betty
Har tittat på det i ett år ungefär och jag började gilla serien direkt. Vet att flera tycker det är tråkigt, men herre, jag typ älskar det! Man får en inblick i hur livet är som redaktör och även privatliv och sånt, jag vet, det är en tv-serie, men den känns ändå så verklig, just like DH!

Bert
ÅÅÅÅh, orgasm varning! Det är verkligen sjukt kul, finns att kolla på på Youtube för er som är intresserade, haha. Om man inte har något att göra liksom, och på några klipp är det med norsk text och man får reda på att snoppen heter "Tissen" och "Snurrebassen", mycket intressant och kul. Ni blir inte besvikna :)


Idol
What the fuck? Jag är ju typ Idol nörd? Nej nej, inte längre folket! Hur roligt är det på en skala liksom? Audition kan vara ganska kul ibland, men sen blir allting pisstråkigt. Nu för tiden är jag aldrig hemma på fredagar men ändå, det är så himla tråkigt. Några som sjunger och några fjortisar som skriker, that's it.

Let's dance
Nej usch, supertråkigt är det. Några personer som dansar.. Vals? Ungefär så. Det är verkligen sjukt tråkigt, kommer inte på fler ord och jag känner att jag borde byta ämne eller något, men wellwell, gjort är gjort.

Dansbandskampen
Namnet säger väl det mesta, dansband har aldrig riktigt lockat mig...


Ja, jag vet att det här är den tråkigaste Hiss&Diss grejen jag gjort, har aldrig varit mer ofantasifull tror jag, bajs på mig!


FÖRSTA DECEMBER

Chacha bloggen haha..
Vad har hänt sen igår då? Jo, min käre vän Josse har fått en supergullig lillebror och jag har ätit min första choklad från kalender grejen, wiho!

Kollade faktiskt på Julkalendern imorse, skitdålig i år också, suck. Gud vad jag låter nördig, men that's who I am. Fick tillbaka engelska provet idag, är ganska nöjd faktiskt. Matte diagnosen är jag nöjd med också, hade alla rätt, och jag är inte ens särskilt bra på matte, älskar den här dagen! Nu sitter jag och pluggar tyska glosor till imorgon, väntar på min kladdis också. Vi hörs senare med en Hiss och Diss, puss!


Jag är typ kär, han kommer också bli mitt minsta fan tror jag, haha, bara Josse fattar!


haha (a)


RSS 2.0