allting är klappat och klart in i minsta detalj

Har fixat allting inför imorgon så att jag slipper gå upp i ottan liksom. Jag ska ju iväg till stallet och hoppa med Bandit, har dock planerat det senaste halvåret att vara med på en annan ponny, men den lilla skiten var sugen på att hoppa lite för tidigt och hoppade upp till himlen istället. Nathalie är med mig där imorgon och hjälper mig så det ska nog gå bra. Vi hörs kanske senare eller imorgon. Nu blir det Tre systrar och en mamma med mamsen. Puss


Everything I do, I do it for you.


ASK ME!



Fråga på tills jag stoppar, tar bort frågestunden om jag får under 4 frågor! Svarar på exakt allting.


coolstuff.se



För er som föredrar att sitta på toaletten en lite längre stund finns det nu att köpa en liten golfmatta med klubba, boll och ett hål i mattan. Perfekt att sitta och spela golf samtidigt som man gör sina behov (HAHA), eller vad tycker ni?


I'm under pressure beginning to overdrive

Good afternoon guys!
Vi hämtade mormor och åkte till Skogskyrkogården och fixade lite. Det var verkligen jättekallt där, galet mycket folk också. Det är ju alla helgona helg eller vad det nu heter, typ tid att sörja eller något sånt. Ialla fall har vi varit hos mormor och fikat också, mysmys. Nu har jag precis ätit kladdkaka istället för någon paj hos mormor och druckit varmoboy med vaniljsås i, herreguttan vad det smakar gott. Lyssnar på musik också, min drog. Har inte tagit några bilder i dag men ni har ju fortfarande inte fått se min t-shirt så jag får väl fota den iallafall. So long flaggstång !


Fy fasen vad bra han är.


And I'm not scared of your stolen power I see right through you any hour

Godmorgon! Det är väl idag det är Halloween? Hur som helst vaknade jag för en timme sedan, sitter och tittar på The Hills nu. Senare ska vi till mormor och göra något tror jag, och vad jag hittar på ikväll vet jag inte än. Vi får väl höras senare istället. Puss på er


Och gäst ikväll är jesus han har kickat heroin

Jag tänkte lägga mig ner i sängen och läsa FRIDA och twilight tidningen, sedan När jag hör din röst tror jag. Funtar på att kanske klicka in på Youtube och titta på några Bert avsnitt också. Vi hörs iallafall imorgon någon gång när jag vaknat. Godnatt





the end of the road


This or That

 VS.  


 VS.


 VS.

 VS.




jag har lurat mig själv för många gånger nu

Angående tidningen så väntade jag lite grann och lät mamma åka och köpa den istället, galet glad blev jag när hon hittade den i en affär! Jag har suttit och drogat den nu ett tag, dock visste jag det mesta som står i den redan, hah. Kan säga till er andra som gillar, nej fel ord, älskar twilight att det är ett program på kanal 5 imorgon 23.45 som ska handla om New Moon vad jag förstått?

Nu tittar jag iallafall på Idol och tjockar lite fredagsmys, hihi. Det blir mer uppdatering senare, puss!


visste ni?

VISSTE NI ATT?
Min moster har gått i samma klass som Kristian Luuk, programledaren till Melodifestivalen det året Björn Gustafsson var med en del i pauserna. Han iallafall, de gick i samma klass i Estniska skolan, morfar var ifrån Estland och Kristians föräldrar också (?). Lite småcoolt tycker jag, han är ju ändå rätt känd.




hörs snart

Såg precis på TS att det kom ut en svensk Twilight tidning igår, så jag drar till Konsum i ett desperat försök att hitta den, puss!


jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Hello there folks!
Igår var mysigt, fick dock asont i rumpan och ryggen, blä. Alla som var med på danstävlingen var bra, det var mest "breakare" men det var skitcoolt att titta på tyckte jag. Var hemma efter åtta nångång och tittade tv och film då. Vet inte när vi somnade men det är ju inte så intressant. Idag har jag hunnit fixa en grej på banken och handlat med mamma, så nu har jag laddat med en massa godis, mysmys. Nu snackar jag med Josse och lyssnar på musik som vanligt, tänkte försöka få Josse att flytta på sitt feta arsle och vara med mig en stund, fortsättning följer. Men vi hörs sen, då får ni se min nya tröja också. Puss !


Fuck höst och vinter, I <3 THAILAND !


hem och iväg

Hej på er !
Var i farsta i några timmar och hittade faktiskt en t-shirt. Den får ni se imorgon tror jag. Emsy köpte bara lite nagellack och så blev det ju lunch och sen en Chailatte också. Det var mysigt iallafall, blev kär i en silvrig pussmun telefon på Lagerhaus, haha. Jag kom iallafall hem för en timme sedan och ahr ätit lite Hallonpaj. Nu tänkte jag börja packa för att sova hos Emsy, ovanligt? Nej. Ska dock till Jordbro på en grej först med Emsy, Emma, Hanna och Vanessa. Tror inte jag bloggar mer men det märker vi. Slänger in en outfit lite snabbt nu bara, måste iväg till bussen när jag packat äfrdigt! Tjofaderalla, pussar åt alla!



Ready, set, go it's time to run, the sky is changing we are one

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel just nu, förut älskade jag deras musik men sedan slutade jag bara lyssna och nu är det ett år sedan sist. Det jag fastnar för nu är inte längre rösten och musiken utan det är mer texterna.
Till något annat. Jag funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt, ska upp vid nio imorgon (KILL ME!) så jag får väl ställa alarm. Ska till Farsta med Emsy och sedan på kvällen ska jag till Jordbro med Emsy och Hanna, mer vet jag inte. Vi får helt enkelt höras imorgon bitti. Puss på er





Vilka är ni?

Är väldigt nyfiken på vilka det är som läser min blogg, så det skulle vara jättesnällt om ni bara slänger in en kommentar i dethär inlägget med namn, ålder och vilken stad ni bor i, exempel:
Hej, jag heter Oskar och är 17 år, bor i Haninge."
 Puss


the continue










tjingtjing

Jag drar till stallet nu, hörs när jag är hemma. Då får ni fortsättningen på min spännande saga också!


Jag saknar er så jävla mycket.


to be continued



To be continued...


Herregud



Jag gråter, jag sakar, jag vill skrika! Ååååååh, jag dör, bästa trailern ever, skojar inte! Gaaah, jag dör av längtan, 23 dagar kvaaaaaaar! :D


JAAAA !

WHIIIIIIIIIE, falsksanning är tillbaka! Åh, fyfan vad glad jag blir, tjihoo! FSFSFS är tillbaka :D


Busted Jojo!

 Anonym om BESÖKSREKORD !:
alexandra lundbladh! du är en klippa :)
sluta aldrig blogga, diggar dig å din blogg stenhårt.
kramen till dig <3

Svar:
Hahahahahaha, Johanna Munkhammar, jag är faktiskt inte dum i huvudet,
 trots att en viss Nicole Stjernberg säger det.
Men det var ju ett bra försök Jojo :)


Ett år sedan



Well done

Hej på er!
Vaknade klockan 12 idag, hur jag lyckades vet jag inte men det kändes iallafall som att jag sovit bort dagen. Som tur är ska jag ju bara måla naglar och raka benen och sånt idag, orkar faktiskt inte hitta på något annat med någon. Senare ska jag ju iväg till stallet och rida, men det är inte förrän halv fem tiden. Nu hade jag tänkt försöka hitta en av mina Pippi filmer på Youtube (ja, jag har kvar den, so what liksom?) eftersom våran VHS inte funkar. Jaja, vi hörs lite senare! Puss på er


Pippi Långstrump - Vinter i Villa Villekulla


i miss mah fillish !

FILLING DIN LILLA FJÄRT, KOM HEM NU FÖR FASEN, DU HAR VART PÅ DETDÄR STÄLLET TYP 10 GÅNGER, DET RÄCKER NU, JAG SAKNAR JU DIIIIIIIG! ORKA MALLORCA 11 FUCKING GÅNGER I RAD? NEJ! INTE OM INTE JAG FÅR FÖLJA MED NÄSTA GÅNG, KOM HEM DIN FJÄRTNÖRD !!!

ISÅFALL LADDAR JAG UPP DINA HATBILDER!! HÄMNDEN ÄR LJUV FILLING, MOAHAHAHAHA !!!!!!








i'm booooored !

Jag är super uttråkad så jag tror jag ska borsta tänderna och ta bort sminket och sen lägga mig ner och kolla film. Låter lite mer lockande än att sitta här och nörda på sjukt tråkiga playahead liksom. Imorgon har jag inga planer alls tror jag, bara ha en pyssla-om-mig-själv-dag tror jag, skulle behövas. Jag får väl hoppas på att ni sover gott och är sugna på att läsa min blogg imorgon också. Puss, love yah!


Den här nörden är aldrig inne när jag vill att han ska, bajs på dig Mattis!


skötare fixad till blåbärshoppningen

nathalie säger:
du ska hoppa på söndag va ? :)<3
a säger:
japp, åhh jag är nervös (a)<3
nathalie säger:
de kommer gå bra du ser ju hur snyggt fjordingar hoppar haha nej men, bandit är asbra ju :) JAG KAN VA DIN SKÖTARE !!!! :)<3
a säger:
haha jag vet, JAAAAAAA, VILL DU DET ? :D<3
nathalie säger:
jaaaa det enda du ska fokusera på är banan,. jag tar hand om hästen, startlista, när du ska rida fram, spö, jacka, ALLT
a säger:
natta du är bäääääst, eller ganska bra iallafall (a)<3 HAHAH


BESÖKSREKORD !

Wiiiie, hade besöksrekord både igår och idag, gud vad härligt! Fortsätt läsa sötnosar, det är ni som får mig att fortsätta! Kommentera gärna om vad ni tycker att jag ska blogga om och sånt där, då hjälper ni ju bara till för att få en bättre blogg ! :)


DJ Hero

Vad tycker ni om uppföljaren på Guitar Hero? Alltså det nya DJ Hero där knapparna sitter på en skiv/DJ tallrik istället för på t.ex. en gitarr. Jag tycker det verkar sådär, är lite skeptisk men jag skulle ändå vilja testa. Har ni testat det? Och isåfall, Hur var det? Roligt, tråkigt, ovärt, ett måste? Är öppen för kommentarer, hah.




the day

Good evening !
Jag mötte Nathalie i VH och sen drog vi hem till Jakob och tittade film. HAH, Eva och Adam. Var där till fyra ungefär, då gick jag och Natta till Konsum och köpte Marabou istället, satt och pratade lite i KonsumParken och så, det var mys! Sedan hem till mig och kolla bussen och direkt iväg till bussen med hundarna. Det var jättemysigt att träffa Natta igen så det får vi väl göra snart igen. Nu ligger jag med datan och tänkte titta på nån film tills det är mat. Vi hörs senare, kan kolla om Natta har några bilder från dagen då också. Puss


drar om en stund, hörs later !


Drar och möter natta i VH snart, puss!


love it

Var skulle du helst vilja vara just nu? I himlen
Vem förstår dig bäst? Olika personer beroende vad det handlar om
Hur har du mått idag? Dagen har knappt börjat, men rätt bra
Vem saknar du just nu? Sirre </3
Vad stod det på ditt senaste sms? "Japp :P<3" av Jakob
Vad tycker du om personen som du tog denna lista av? Haha, hon är asball (a) (min förra blogg, hihi)
Vad är din högsta önskan? Att jag blir lycklig hela livet och att Sirre kommer tillbaka
Älskar du din familj? Jadå, men är dålig på att visa det
Brukar du pussa dig själv på spegeln? nix
Vem bråkade du med senast? Jossan
Vem skulle du vilja slå ner? ingen just nu
Har du någonsin varit lite småkär i någon vuxen? robert pattinson in my heart
Svampbob eller Pål Plutt? svampbooob !
Vilken låt kan du helt utantill? Flera
Tycker du att Justin Timberlake är snygg? lite
Vad har du för planer inför kvällen? Titta Ugly Betty och DHW
Vilken kroppsdel är du nöjdast med? magen i think
Vad hatar du mest med din kropp? min äckelnäsa och mina tänder
Vilken är din naturliga hårfärg? Ljusbrunett
Är du kåt på listor? Föredrar killar
Vill du sluta med det här nu? för jag skulle inte kunnat gjort det tidigare, dumbass?


and she's up!

Godmorgon !
Vaknade jättetidigt av att alla skulle iväg och jobba, men jag lyckades iallafall somna om och vaknade nu. Håller på och äter frukost och sen måste jag ju ut med hundarna och sånt innan Natta kommer om några timmar. Jag tror vi skulle va med Jakob lite och sen hittar vi väl på nåt annat också. Jag fotar outfit och sånt senare, puss!


Maj 2008


herreguttan

Jag fick nyss reda på att Julia (min kompis i nynäshamn) ska bli kropp och hår modell, gud vad jag är glad för hennes skull! Hon är så himla vacker och hon skulle nog passa perfekt som modell, tror hon ska modella för två stycken olika grejer, superhäftigt tycker jag! Hoppas det går askalas för min älskade Julia, håll med om att hon är sjukt vacker?





SÅ min humor












nattut for fuck sake !

Hello there folks !
Jag kom hem för en kvart sedan och ska strax duscha, har ju varit på Frille och tränat. Det var väl sådär, inte så roligt att höra om kanske? Resten av kvällen ägnas till att blogga och fixa naglar.

Just det, imorgon ska jag va med Nathalie Bjerselius, vi träffades ju i fredags i stallet men jag har inte varit med henne på ett år tror jag? I alla fall, det blir säkert askalas!

Vi hörs mer om ett tag när jag bloggar om, hmm.., någonting blir det väl i alla fall !


Förra sommaren


lunchtime

Har inte orkat gå ut och ta bilder eftersom det är så kallt och äckligt ute så jag har stannat inne och fixat lite grann i rummet. Nu tänkte jag äta någonting till lunch, blir antagligen någonting riktigt glamoröst som en gorbys eller så. Sedan om ett tag ska jag träna, så det blir nog bra. Vi får höras mer ikväll antar jag, ha en härlig eftermiddag. Puss




ååh

Har precis tittat klart på Mysteriet På Greveholm och lyssnar på julmusik, gud vad mysigt med jul! Strax ska jag väl duscha och sen börja fixa i ordning mig, tänkte försöka hinna med att fota till en ny header och sedan fixa lite i rummet. Vi hörs lite senare med outfit och sånt, puss!


Make my wish come true, all I want for christmas is you


nyvaken

Godmorgon alla söta!
Jag vaknade alldeles nyss och sitter i sängen med laptopen i knät.

Igårkväll somnade jag runt halv två tiden tror jag. Krister ringde mig vid kvart över ett men orkade inte prata så jag stängde av mobilen och datorn. Som sagt så vaknade jag ju nyss och ska väl äta frukost, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, huh? Jag bloggar mer lite senare istället, puss på er!



Slumpad bild, usch vad ful!


imorgon är en ny dag

Ganska idiotiskt uttryck tycker jag, jag tror man förstår att vi inte ska leva samma dag igen?

Back to bussiness, jag tänkte lägga mig i sängen och titta på gamla Svensson Svensson avsnitt och äta vindruvor nu, sedan blir det väl kanske en till film eller sova, det märker jag nog. Ni får sova gott och drömma sött så hörs vi imorgon ! Puss


min lugg

När jag var i Thailand så klippte jag ju lugg och blev faktiskt ganska nöjd, sedan när den växte ut klippte jag lugg igen, dock blev jag inte nöjd alls då. Jag känner mig väldigt sugen på att göra det igen, men om jag blir missnöjd då? Och så tar det ju så himla lång tid för den att växa ut. Jag har verkligen beslutsångest nu, men jag har iallafall en bild från andra gången jag hade lugg, dock var ju det den dåliga tiden, hah.


Luggen ser fördjävlig ut och mitt smile också, men det var tyvärr den enda!


Tema: Hissar Klädesplagg



Axelrems väskor med långt band
Jag tycker det är otroligt snyggt med väskor som har långa band, ser på något sätt mer sofistikerat och vårdat ut då, funkar att ha både tvärs över och på ena axeln.

Stora Tröjor
Stora tröjor som funkar till t.e.x strumpbyxor och är väldigt mysiga får en stor hiss av mig. Det är både enkelt och snyggt och kan piffas upp med härliga accessoarer.

Accessoarer
Halsband, armband, skor etc. är hur snyggt som helst tycker jag. Super bra om man har en lite tråkig outfit som man vill piffa upp med något, får det att genast se mycket snyggare ut.




Gult
På vissa är gult supersött och jättefint och ser kanske helt naturligt ut istället för konstigt, men på mig kan jag ju bara säga att det är ett big no-no! Jag kan faktiskt inte ens sätta på mig ett gult linne utan att se ut som en kyckling.

"Glansiga" jackor
Jag vet att de sålts på Gina Tricot tidigare vintrar och de är bara så hemskt fula. Det är dunjackor som ser ut ungefär som lackleggings vilket jag tycker är snyggt, men på en vinterjacka? Nej tack.

Paljett byxor
När jag var inne på BikBok idag hittade jag ett par paljett byxor, och visst kan paljett leggings vara lite småcoolt, men ett par byxor? Jag förstår inte vem som skulle vilja använda dem, nu får de nog enligt mig tänka om lite.


och så har hon shoppat igen



Vit stickad tröja - G T 149:-


today I'm wearing this..



Tröja - H&M
Jeansleggings - G T

+ väska, Skinnjacka, Stövlar & Halsduk


mysigt värre

Hello my darlings !
Jag har precis satt på favorit rullen och ska mysa ner mig i soffan med en filt tänkte jag.

Igår kväll när jag kom till Emsy åt vi lite fort, sedan upp och titta på Bert, gud vad härligt! Vid halv tio tiden tittade vi på Little Miss Sunshine som gick på fyran, riktigt dålig tyckte jag den var, skrattade inte en enda gång och det var en komedi, ookej. Vi somnade iallafall runt ett tiden. Vid elva idag åkte vi till Handen och självklart blev det en grej som fick följa med idag också. Lunch på Subway tryckte vi i oss också. Jag träffade Julia inne på Bikbok och det var galet najs eftersom vi inte setts på superlänge! Nu är jag iallafall hemma och är faktiskt lite bloggsugen! Ska fota alltihop nu så vi hörs snart, puss!


borta dåligt hemma bäst

Jag och emelie har börjat bråka så jag bet henne i armen och nu ska mamma komma och hämta mig, vill inte vara kvar här. jag hatar emelie, hon tog min favorit barbie docka fastjag var gäst !!!!!!!!

HEJDÅ FRÅN MIG


drar snart

Jag går till Emsy snart, tar med mig sovsaker också, så vi hörs inte förrän imorgon. Ha en trevlig lördagskväll, min kommer bli askalas!




nytt i garderoben


Schaps (har på benen när man rider), Ridhandskar och gardiner


Stövlar - Skopunkten 299:-


Detaljer


today I'm wearing this..



Grön tröja, två år gammal (?) - Bik Bok
Bas Linne - G T
Jeansleggings - G T

+ svart väska, skinnjacka, UGGS


bli medlem

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fillingforever

Klicka för att bli medlem och få fler besökare!


Kvällens planer

Kvällens planer blir att träffa min otroligt söta vän Emsy, vad vi hittar på märker vi väl antagligen då!
Pussen på er




hemma

Good Afternoon dear friends !
Jag är hemma nu och har fått med mig en hel del grejer hem, lämnade tillbaka kjolen också. Nu ska jag bara fota alltihop och outfit, så vi hörs om en liten stund med outfit! Take a chill pill with your big frill (haha, fråga inte)




mot bussen

Good morning my dear readers ! Gick upp vid halv tio för att äta frukost och börja fixa mig. Ska börja röra mig mot bussen kvart över till Handen där jag möter mamma. Outfit får jag komma ihåg att fota när jag kommer hem, dock inget märkvärdigt. Vi hörs mer i eftermiddag, ha en härlig lördag!


Ser ut som ett troll i håret, så jag får väl hoppas på att jag inte träffar någon söt prick som jag känner!


good night, sleep tight..

..don't let the bugs bite.
Nu ska jag trycka på stäng av knappen på datorn, så vi hörs imorgon. Puss!


me, myself and I

När folk som inte känner mig ser mig t.ex. i skolan tror jag att jag kan framstå som ganska bitchig, jag har faktiskt ingen aning om varför, men på något sätt framstår jag som bitchíg för vissa. Och visst har jag mina stunder, jag är trots allt inte mer än människa, men på insidan, när du väl kommit fram till mig och börjat prata (jag är väldigt blyg men älskar att träffa nya människor) är jag en superglad och faktiskt snäll person som bryr mig oerhört mycket om mina vänner och alla i min omgivning. Jag är som sagt väldigt blyg, men när jag väl hälsat på någon börjar jag slappna av mer och innanför det ni ser som den bitchiga utsidan är jag en riktig mjukis.

Ville bara göra det klart för er att jag inte är någon elak och bitchig liten fjortis, utan en väldigt glad och snäll tjej som Älskar att träffa nya människor !


Det gäller att bjuda på sig själv!


schh

Vet ni vad jag har gjort ungefär hela dagen förutom att varit i stallet och allt sånt där? Lova bara att inte skvallra nu, det är en hemlis !




JAG ÄR EN BOKNÖRD!
Det är faktiskt sant, jag läser vääldigt mycket och faktiskt ganska fort också, jag älskar det. Det är typ det bästa som finns att bara lägga sig i täcket och läsa en bra bok, och om folk kallar mig nörd och tråkig för att jag bara läser och inte gör något? Men tro mig, jag är INTE tråkig.


HJÄLP MIG!

Det är så här att jag behöver hjälp nu! Jag ska köpa tyg till en kjol och har ingen aning om vilken färg? Tänk er mörkbrunt hår, vilken färg passar till det? Kommentera på nu, vet inte när jag köper tyget men hjälp behöver jag iallafall!


ska göra detta imorgon !

Imorgon :

Ska möta upp mamma i Haninge C och fixa lite stuff, sedan vidare mot Länna och fixa grejer där, hemlisar på gång. Haha, nejdå men det får ni veta mer om imorgon när jag kommit hem. Nyfikna va? :)



Lämna tillbaka kjolen ska jag iallafall göra.


it's alle bitch!

Hej Emma och alla andra små läsare där ute, Krister känn dig träffad!
Förlåt för dålig uppdatering ikväll, men nu är alle bitch back! Det var askalas att träffa alla i stallet igen, galet länge sedan! Har ätit tacos till middag och tittat på idol också, äkta fredag typ? Nu tittar jag på det hära Cirkus Möller, tänkte ge det en chans, och än så länge verkar det bra. Nu ska jag messa några och skaffa idéer till vad jag ska blogga om. Vi hörs later darlings, puss!


Let's give it a go!


humorfyllt och förorenat

Hej !
Började dagen med Ellis och Tofsen och gjorde en massa tråkiga saker. Rasten ägnade vi åt att sminka Krister, Anton och Jakob och gud vad kul man kan ha alltså, haha, Krister med mascara säger jag bara. Jag, Josse, Anton och Jakob gjorde också fina kajalsträck som vi gått runt med hela dagen. Tittade på en film som sög också, Sanning eller Konsekvens. Dom har börjat sälja stinkbomber på Sassa så massa har varit där och köpt och kastat dom överallt i skolan, går inte att andas normalt på ett enda ställe. ´Sedan bara engelska prov och slutade efter. Ska strax bege mig mot bussen till stallet för att träffa mina "stallflikks", hehe. Men vi hörs, då får ni outfit också, puss!



Haha, hmm, är jag seriös eller inte?


har hunnit med detta !

Det här har jag i allafall hunnit med sen senaste inlägget !

* Gjort pannkakor till resten av familjen
* Gjort färdigt svenskan
* Pluggat till Engelska Provet
* Pratat i telefon med Josse
*Ätit lite soppa
* Fått en tröja, visar imorgon!
* Planerat Operation: Mandariner (HAHAH)

Ungefär det, lite mer då men ändå! Nu ska jag sova så vi hörs mer imorgon före eller efter skolan, puss!


usch usch

Hej!
Sitter med datorn i knäet och läser bloggar, ska väl skriva slutet på svenskan snart, suck.. Mår verkligen jätte illa, åt nog lite för mycket kladdkaka hemma hos Emmi, så tyvärr blir det ingen träning för mig idag, måste ju som sagt plugga också. Skolan i allafall, gjorde något test på matten och ingen fattade ett skit. Imorgon har vi bara engelska som vanlig lektion eftersom vi har engelska prov då och sådär, annars har vi typ någon tema dag med tofsen och ellis. Japp, men nu ska jag plugga med min illamående mage. Puss


right now


drar till stallet nu

puss


oh mah gaaaah

VETNI ?
Starbucks kommer till Sverige! Den första ska tydligen öppnas på Arlanda, lite lagom kul liksom, men ändå! Fyfaan vad najs, fikade på Starbucks i Thailand och Eleonor har två stycken Starbucks t-shirtar. Oh mah gaaaah !


haha

På väg hem från skolan. Kasper går en liten bit bakom mig och Elsa.

Kasper: Alle, är dina skor förstora?
Jag: Haha, nej, vadårå?
Kasper: Du ser ut som ett CP när du går
Jag och Elsa: HAHAHA

Haha, jag hade mina UGGS och jag trampar inåt i alla skor så det såg faktiskt lite stört ut, men gud vad vi skrattade ändå ! HAHA


2 cool 4 school

Hej alla glada och söta och ni andra också !
Kom hem för en liten stund sedan, väldigt skönt att sluta tidigt. Imorse kom jag iallafall upp i tid och som ni märkte hann jag ju blogga också. SO provet gick ganska bra tror jag, men som sagt så får jag väl bara hoppas på något bra. Åt toast till lunch så jag tänkte äta min Risifrutti nu, sedan skriva klart min svenska text "Livets filosofi". Ska iväg till stallet vid halvfem, men innan hinner jag nog skriva. Puss




outfit of wednesday



stickad tröja - H&M
Leggings - London

Väska - H&M
UGGS - H&M
Skinnjacka - BikBok
Halsduk - Wedins



rise and shine

Goodmorning every body, how are u today (HAHA, en låt vi sjöng på vår förra skola)?
Med mig är det toppen, är bara väääldigt trött. Har klätt på mig och ska bara sätta upp håret, borsta tänderna och fundera lite till på om jag ska ha mascara och bli kallad fjortis eller inte. Förstår mig inte på folk som kallar mig fjortis bara för att jag har mascara, snälla, gå om trean eller något. Iallafall, jag har SO prov idag, får väl bara hoppas på det bästa. Nej men nu måste jag stänga av datorn snart, så outfiten kommer upp om några minuter, puss!


Och iväg till stallet efter skolan!



Önskeinlägg: Mina Närmaste Vänner

Emelie Johansson
Henne har jag känt ända sedan jag började på dagis när jag var 1,5 år gammal och hon har alltid betytt oerhört mycket för mig. Utan Emsy vet jag inte vad jag skulle göra på dagarna, vem jag skulle skratta med och vem
jag skulle prata med. Jag vill verkligen aldrig förlora henne, jag byter inte ut henne mot någon värdefull sak alls, aldrig någonsin. Jag älskar henne supermycket, och det vet hon.




Josefin Eklund Engström
Vi två har varit otroligt tighta ett tag, men sedan hände någonting och vi gled isär. Vi är fortfarande bra kompisar men det kommer nog aldrig bli som det var förut. Men Josse är en av mina bästa vänner och jag skulle göra nästan vad som helst för att få tillbaka det vi haft. Vad som än händer i framtiden kommer Josse vara en av dom som betyder mest för mig, jag vill aldrig någonsin förlora henne igen!



Elsa Jerhamre
Filling och jag har känt varann sen vi var ungefär fyra år och vi har gjort en himla massa grejer under alla år och även hon är en av dem som betyder mest för mig. Elsa är nästan alltid glad och supersnäll och hittar alltid på en massa sjuka grejer och har humor! FillingForever tills dagen vi slutar andas bebo, no matter what!




Det finns såklart en massa mer sötnosar som betyder en massa för mig, t.ex. Josefine Liljeberg Emma Lundqvist, Johanna Munkhammar, Louise Gustafsson, Sofie Pettersson, Erika Pettersson, Julia Ekelöf, Lina Park Flodin och så himla många andra som inte står med. Jag älskar er, ni vet vilka ni är !


ett till önskemål

Hej :)
Sitter och tittar på Ugly Betty och såg att jag fått ett till önskemål, Josse ville ha mer bilder. Jag ska försöka, kan ju börja med outfit varje dag igen, och sen försöker jag väl fota annat intressant och sådär. Men nu tänkte jag börja med vänner-inläget. Vi hörs snart, puss!


städtant dagen

Hej på er söta läsare (dvs. Emma och Emmi, nej jag skoja bara) ! Hur har eran dag varit? Min började inte bra alls. Fick stressa som en tok för att hinna iväg till skolan, valde kläder och klädde på mig på FEM MINUTER, så det blev en rätt slapp outfit idag. Annars gick allting bra i skolan, fick göra ett litet testprov på SO lektionen eftersom vi har prov i Samhällskunskap imorgon, dock gick jag och Jojo lite tidigare för att vi skulle till Elevråds mötet som ganska bra. Slutade klockan 14.45 idag, så jag har ätit lite mellis och ska snart börja städa och plugga, sen blir det laga mat till the family. Måste länka en grej till Anton också, så det gör jag väl nu. Men vi hörs senare, kanske med önskemålsinlägget. Puss på er!


Har haft den i huvudet hela dagen!


alex svarar

Anonym om anirooooooot:
kan du skriva om dina närmaste vänner? ha bilder oxå puuuss ! (A)


Svar:
Hej på dig Anonym ! ;)
Jo det skulle jag nog kunna göra, får se om jag kan göra det ikväll, annars gör jag det någon annan dag.
Puss på dig !


anirooooooot

Ni vet Anirut som snackade med mig förut? Han har lyssnat till sin härskare (jag, HE HE) och bytt facebook profilbild, tur det! Ser iallafall bättre ut än den förra nu, vad skulle han gjort om jag inte sagt att han var ful på den bilden?



Mucho better anirooooot (Krsiters namn på honom), tror du kan skaffa fler tjejer med den bilden än den förra, haha


hemma från helveteshålan

Nej, skolan är ju helt underbar, varför skriver jag så?
Hemma är jag iallafall, känns som att vi alltid slutar sent, men vi slutade ju ändå tjugo över två och hade sovmorgon imorse. På svenskan skrev vi ner lite frågor och pratade. Jag har en Svenska Inlämning som ska vara mejlad till Anna på Fredag, måste jobba lite på den tror jag. Till Lunch var det potatisbullar och bajsbacon. Finns inte mycket roligt att berätta om mina skoldagar, eller förresten så visade jag PK på idrotten idag, gick inte bra. Resultatet finns nere i inlägget. Sen blir det dans ikväll. Vi hörs, puss !

Resultat i Redskap:
Ringar: VG
Matta: G+
Räck: VG-
Hopp: G



I need your help dear readers!

 
(klicka för större bild)
Jag funtar på den här mobilen, min är ju trasig.. Har hört att den ska vara bra, och jag tycker knapparna är sköna och sådär. Nu undrar jag vad NI tycker? Kommentera gärna (UTTIS JAG TVINGAR DIG!) om vad ni tycker, skulle vara bra om någon av er läsare vet något om den och kan berätta?



en månad och en dag


Said my love was never coming home


the weekend

Lite om helgen då:
I fredags var jag med Emmi efter skolan och bestämde sen att jag skulle sova där, så det blev Idol, Bert och Svensson Svensson och en massa gottis. På lördagen skulle Emmi iväg och ta sprutor så jag drog hem och sen till innebandy matchen  som vi förlorade. Efter matchen var det hem och städa tills Emmi kom vid fyra och vi spelade GH, singstar och asgarvade en hel del. Runt åtta tiden hörde vi nånting utanför mitt fönster, då var det Larsson, LillJesper, Nicke och Stoffe som stod utanför med en "Akta barn, kör sakta" skylt, så vi släckte och gick iväg. När vi kommer tillbaka har Stoffe som är typ 1.60 lång hoppat upp till mitt fönster som är fett högt upp och satt dit skylten, så jag och emsy gick ut och skulle ta bort den, så ba står Nicke där på tomten och vi skrek asmycket och sprang in, skiträdda blev vi. Sen försökte vi en gång till men Nicke fick komma till vår undsättning (hahahaha) och ta ner den, resten av kvällen blev det tv och film. Och imorse tog vi buss och tåg till stan och Hötorget/Drottninggatan och där har vi varit all day long!



Vad finns i påsarna?
Det här:






shopping

Hello there folks!
Kom hem vid fyratiden med värk i fötterna ! Har varit i stan med emsy hela dagen, riktigt mysigt men lite småkallt och varken jag eller hon kände oss shoppoingsugna men två grejer fick jag med mig hem iallafall. Provat jeans på weekday har jag gjort också, behöver nya känner jag! Åt lunch på ett mysigt litet café och en massa annat också, väldigt mysig dag var det. Just nu sitter jag med fötterna nere i ett varmt fotbad och sen blir det att fixa naglarna och fila hälar. Berättar mer om hela helgen senare, nu blir det att hoppa ner i shorts och en tjocktröja, puss !



just nu


BTW så såg vi lisaplace i stan, haha jag tyckte det va fett coolt :D



tummen ner

Hej !
Kom precis hem från matchen, men den är inte värd att prata om. Om ett par timmar kommer emsy så jag ska hoppa in i duschen nu och sen äta, sen städastädastäda. Bloggar mer imorgon kväll när jag är själv igen, ha en bra helg ! Puss




tjoohoo!

Hejsan hoppsan Erika häär! <3

jag fixade till alles header lite bara, blev väll lite bättre?? :)
men nu ska jag knäcka snoppen heej dåå!! :D <3

ps. Alle e mupp!! :O <3

kissie ffs !

HÖLL JU PÅ ATT GLÖMMA !
INGEN BESÖKER KISSIES BLOGG IMORGON, OKEJ ?

Så tryck in er där många gånger nu ikväll, men FREDAGEN DEN 16 OKTOBER SKA NI INTE BESÖKA KISSIES BLOGG !



hahahaha

Godkväll dear readers !
Träningen gick super dåligt för min del, ingenting stämde. Varm blev jag också, efter ett tag ramlade Lina och slog i huvudet så jag och Lindha fick köra utan byte, INTE kul. Efter träningen stannade jag kvar en stund och pratade om lärare och en massa annat, kul var det iallafall. Usch, en skoldag till på veckan, men gud vad najs det blir med helg sen, nån som håller med? nej men nu ska jag plugga färdigt engelskan och sen reada lite granna, godnatt ! Apropå ingenting lägger jag upp ett asroligt youtube klipp till er!


HAHAHAHAHAHAHAHAH.. !




rösta på min bebis

http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162

Tävlar om att Sirre ska bli årets häst och det skulle verkligen betyda mycket om ni vill rösta på honom som årets häst !



tryck på länken och när ni kommit in på hemsidan trycker ni på bilden med sirre på för att rösta, är dte verkligen bara jag som tycker han är sjukt värd en röst? är helt gratis att rösta, så snälla gör det !



finaste i världen


bebiiiis, bara 6 år gammal där :)


Så himla fin, minminmin t s a <3


pankismästare

Hej på er !
Står och lagar pankisar nu, är aaasgrym! Hihi, mattanterna i skolan tyckte vår klass var så duktiga i köket att vi fick glass idag, mumsigt värre! På svenskan började jag på inlämningsppgiften, gick sådär. Men nu måste jag röra mig innan min pannkaka blir en kolbit! Hörs later, puss !



Du och jag på banan den första november, tjockis !



15 oktooooooober !

Vem fyller år idag ? VAVAVA ?
MIN FILLIIIIIIIIING !
Elsa fyller tretton och alla som inte grattar henne är nördar, okej (hihi)?
Så gratta henne när ni ser henne bara, hon är sötast i världen, så dte blir nog inget problem att hitta henne !



Jag älskar dig filliplutten, new moon och twilight dagen kommer bli så jävla bra :D




fint väder, härlig morgon..

Eller inte, suck...
Godmorgon iallafall. Idag blir det att ta fram vinterjackan igen, det har ju till och med börjat snöa nu, INTE okej i oktober! Idag är det ju typ lill-söndag, så jag är troligen död efter skolan, förvänta er ingen bloggning då (eller jo, gör det. Jag kanske bara är halvdöd och lyckas blogga). Igår ja! Det gick faktiskt bra att hoppa Bandit, så det blir blåbärshoppning nästa för oss, skulle ju egentligen varit med på en annan häst men nu går ju inte det. Jaja, vi hörs sen iallafall. Have a nicebajs day !


Du och jag på blåbärshoppningen hade varit det bästa älskling!



kedjesmset ni vet?

"Fredag den 16oktober ska INGEN besöka Kissies blogg! Vi får se hur uppkäftig hon e då.
Skicka vidare detta till alla i din kontakt lista. Så kan ni se på lördag hur hon reagerade"



Alla har väl fått det smset nu? Jag tycker det är värt ett försök iallafall, tror inte det blir så många färre besökare, men som sagt, det är ju värt ett försök!




hoppning

hej :)
Kom hem för en liten stund sen, vi slutade tidigare men var ändå kvar och letade efter Lollos nycklar. Fick reda på tyska provet idag, fick VG-nivå eller MVG-nivå, vet inte faktiskt, men iallafall 72/81. Är inte sådär jättenöjd. Var tunnbrödrulle till lunch, väldigt kladdigt kan jag ju meddela er. På svenskan läste Anna upp en av de förra sjuornas brev till "Oscar", väldigt fint faktiskt. På matten hände inte så mycket, jobbade några tal.

Jag ska iallafall röra mig mot stallet sen, har hoppning idag och jag är ju inte direkt taggad, ska ha Bandit, och det kommer inte gå bra, fast annars är han söt. Men vi hörs senare, puss!


Bandit och nån tjej, tagen från Sindarve




godnatt

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs imorn ! Puss



emelie christine johansson
















platsar i DH?

Nämen hallojsan !
Har städat en massa nu efter skolan, och ska laga mat, värsta hemmafrun ju! I skolan hade jag detdär hälsosamtalet idag, det gick väl sådär, jag är tydligen 1,57 lång. Skitkort ju. På musiken sjöng vi någon låt, aldrig hört förut, hah. Och på mattelketionen gjorde vi matteläxor, men man ska väl inte klaga liksom. Just det, på NOn hade jag rådamp, jag var skitsur på typ alla och dampade hela tiden, men lite kul var det ändå. Ikväll är det ju "tv-kväll" som jag så fint kallar det, Ugly Betty och Desperate Housewives. Vi hörs later, puss :)




Den här har spelats måånga gånger i dag :)



my hair



längst ner till höger, det är mitt hår det !



my hair



längst ner till höger, det är mitt hår det !



emsy

Hej :)
Tittar på Sveriges fulaste hem just nu, måste börja plugga snart också. Mitt hår är värsta afrot just nu, emsy våfflade det och det är totally emelie å ! Haha, dansen gick iaf rätt så bra, och innan var jag ju med emsy hela dagen. Vi har tagit rätt mycet bilder, så dom kommer ju upp sen när emsy har skickat dom till mig. Men nu blir det en macka eller nåt, dör av hunger. Puss på er, hörs maybe later !




veckoplanering

Måndag: Studiedag, vara med emsy och sen dans :)



Tisdag: skolan, plugga, städa



Onsdag: Skolan, stallet



Torsdag: Skolan, innebandyträning



Fredag: Skolan, va med Jossan, Natta, Jossan och Felicia




en helt normal kväll med en helt normal msn konversation

johanna säger:
göra imorrn då?
a / säger:
vara med emsy i think, du själv då ?
johanna säger:
ooh, mysigt ehm, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. nåt kul får jag hoppas.
a / säger:
okej :)
johanna säger:
yes. ja vet! jag kan baka
å sen ÄTER JAG UPP det jag bakat!
a / säger:
men vilken IDÉ !så kommer jag och emsy på en liten tebjudning
johanna säger:
do that! vi kan sitta ute i trädgården å "diskutera över en kopp kaffe" som carl-johan säger.
a / säger:
åh, jaa då skulle carl-johan bli stolt över oss !
johanna säger:
hihi, vi kan filma å sen spelar vi upp det för klassen. sen får vi stependium av biffen för vårat enastående engagemang!
a / säger:
jaaaaaaaaaa !
johanna säger:
perfekt
a / säger:
tanten nu får du va med på min blogg



du är en ängel, jag kan se dina vingar

I got a picture of you, I carry in my heart.
Close my eyes to see it, when the world gets dark.
I got my memories of you, I carry in my soul.
Wrap it close around me, when the night gets cold.
Not a day goes by, that I don't think of you.
After all this time, you're still with me, it's true.

Tills den dagen jag dör ska jag bära ditt minne,
du är en del av mitt sinne.
Jag har bara dig att tacka,
jag bär nu ditt minne långt in i hjärtat.









deppsöndag

Hej på er !
Varför är söndagar alltid deppdagar? En fet diss på söndagar, iallafall. Jag och Jossan var lite med Felicia, Natta och Jossan också igårkväll, det var ju najs. SEn tittade vi väl mest på tv, Körslaget (haha, skittråkigt), Skruva den som Beckham och sen Bert fast Jossan somnade efter fem minuter, haha :) Jag tittade iallafall färdigt på ett avsnitt och somnade kanske kvart över ett. Imorse tittade vi färdigt på Bert, och sen efter frukosten på Eva & Adam, jävla nolifers vi är! Kom hem vid tre och har typ läst, facebook'at, druckit varmoboy och missat löpträningen som var tre istället för sju. Nu blir det middag och sen Hål i Väggen och Ensam Mamma Söker, låter bra. Vi hörs later alligators !


 skuggor á la min tomt i april


FillingForever




våran låt




talar ut

"Blondinbloggarna"
Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att läsa t.ex. Dessies och Kissies bloggar eftersom de har så otroligt dumma läsare (vissa av dem) som inte förstått att de bara provocerar och att det är en image. Men tänk hur många som drömmer om att ha en stor blogg, och som är helt äkta i bloggen och inte provocerar sig till besökarantal. Det finns hur många bra småbloggar som helst som aldrig ens får chansen, medan Dessie provocerat sig upp till sina besökare och bara bryr sig om pengarna. Så många småbloggare som faktiskt är snälla mot sina läsare och blir överlyckliga om någon känner igen dem på stan, eller om de får en besökare till. Jag tycker att det är otroligt fel att bara provocera sig upp på topplistan med bloggbråk, blont hår, rosa läppstift och en bitchig attityd. Så GO er småbloggare som vill bli något stort en dag, jag tror på er !









fräsch

Nu har jag precis ätit lite och före det duschade jag och detdär, nu har jag bara naglarna att fixa sen klä på mig, sminka mig och fixa håret. Packa väska ska jag göra också, sen fotar jag säkert outfit . Vi hörs väl antagligen mer sen innan jag går, puss !


tror det får bli Nr 86 :)



Denise Rebecka Lucia Borg



1993 12 13 - 2006 05 27





good morning

God morgon !
Har varit uppe ett tag nu och tittar på film, galet najs. Snart blir det att hoppa in i duschen och raka benen osv., sen måla naglarna i think. Är med Jossan idag, sjuuuuukt länge sen jag träffade henne, ska bli skitkul så hon ska få största kramen av mig sen :D Juste, jag sover hos henne ikväll, så då blir det nog ingen uppdatering men tar med kameran så jag fotar kanske lite! Men vi hörs, puss !






schh...



Visste ni att jag är fett morgonpigg?
Eller asså, om jag ska till skolan och vaknar av alarm tar det typ ett år för mig att komma upp, men på helger kan jag vakna typ halv nio ibland. Jag brukar sova längre men ibland är det asskönt att gå upp tidigt !




hahahahahahahahahahaha

Veckans skönaste !

HaschAgge (vår bildlärare): Men Jesper, man kan ju tro att du kommer direkt från Skansen
Jesper: Va ?
´HaschAgge: Jaa, du låter ju alltid så konstigt
Jag och Josse: HAHAHAHAHA !




*

PERSONLIGHET (JAG ÄR):
Blyg:
Beror på vem jag är med
Smart: Jag är inte smart ?
Långsam: mast i klassen typ -.-
Stressad: typ aldrig nästan ?
Tålmodig: aldrig
Djup: ganska ofta
Öppen: hela tiden
Ärlig: ljuger bara när det behövs
Positiv: aldrig ?
Rolig: jag är tråkigast av alla mina vänner ...
Ansvarsfull: aldrig

VÄNSKAP (JAG HAR):
Svikit en kompis:
ja
Förlorat en bästa vän: för det var ju inte det jag gjorde för typ nåra veckor sen ?
Sagt att jag älskar en kompis: men ja ?
Sovit med en killkompis: ja
Sovit med en tjejkompis: nejnej , absolut inte
Pussat en av samma kön: men vem ha rinte ?
Berättat hemligheter: ja ?


KÄRLEK (JAG HAR):
Blivit sårad:
dum fråga
Haft stadigt förhållande: NEJ !!!!
Krossat någons hjärta: nej, för ful
Gett någon ditt hjärta: ja
"Playat": nej
Sagt att jag älskar nån, och ljugit: ...
Varit otrogen:

ÖVRIGT (JAG HAR):
Sytt:
på syslöjden kanske ?
Opererat mig:
Sjungit i duschen: ja ?
Hoppat bungyjump: nä men vill
Sett någon dö/ död : sett min hund avlivas
Varit på begravning: ja
Sagt att jag hatar någon: dum fråga nummer två

LIVET:
Skriva eller tala:
hatar att prata
Vatten eller cola: cola
Mobil eller mp3: mobil
Snygg eller charmig: ful
Frukt eller grönsak: frukt
Film eller serie: film
Festa eller softa: båda
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: fredag
Ljus eller lampa: ljus
Kärlek eller vänskap: båda
Bio eller hemmakväll: båda




fredagsmys ftw

Har tjockat i mig pizza från hatten så nu blir det idol idol idol baby ! :D




Lost without you

All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I going to be strong without you
I need you by my side





7a in my heart

Tjinixen (:
Skolan har faktiskt varit rätt lugn, spelade spökboll på idrotten igen. På SO:n hade vi lite frågor och så pratade vi en massa som vanligt, sen på bilden var det skitkul! Jag sitter ju med Josse, Anders och Jesper på bilden och jag, Josse och Anders började sjunga en massa låtar till barnprogram hela lektionen och Jesper var typ helt mobbad :D Haha, jag dog lite. Och sen började Anton sjunga i askonstigt tonläge och jag dog lite till :D Efter lunchen satt vi bara utanför engelska klassrummet och pratade minnen. Jag, Filling, Josse, Jojo, Lollo, Emmi, Emma, Larsson, Krister och Viktor typ, skitnajs ! Slutade 13.20 och har läst lite och ätit och sådär. Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, men vi hörs iaf! Puss på rumpan :)


Högst upp:
Daniel Sundin, Kasper Moberg, Jakob Mårth, Emilia Benholm, Tim Strandell, Louise Gustafsson, Johanna Munkhammar, Elsa Jerhamre, Jennifer Benholm, Emelie Johansson, Adela Jankowska, Helena Olofsson, Amanda Ahlnäs

Mitten:
Elisabeth Feichter, Anton Nyman, Marcus Larsson, Tobias Wallin, Viktor Petersson, Marcin Jozak, Anders Gustafsson, Alexandra Lundbladh, Henrik Reinhardt

Nere:
Josefin Eklund Engström, Krister Cederberg, Jesper Rosvall, Ewelina Rozwadowska, Michaela Turbanisch, Emma Lundqvist, Marcus Meurk, Emelie Åkerström




lill-söndag ?

Hej på er :)
Usch för torsdagar säger jag bara, veckans tråkigaste dag tror jag. Hade både tyskaprov och engelska redovisning idag, gick rätt bra på engelskan iallafall. Mattelektionen var så jävla rolig, fyfan vad jag har garvat asså, inte åt nåt skämt eller nåt, Lennart är bara så jävla störd. Haha, vi måste ha nya matteböcker så det ser "städat ut" och vi får bara räkna två tal per sida, det låter skittråkigt, men med hans regler sitter man där och asgarvar till slut. Efter skolan blev det att vara med Emmi again, vi har en liten.. hm, annorlunda period just nu, vill en grej ganska mycket, eller jag försöker övertala Emmi :D Träningen gick hyfsat bra btw, men nu ska jag kila ! Pussar :)


värsta tiden på året

Hej :)
Fick hem skolfotona idag, usch på dem. Det måste nästan vara den värsta tiden på året, om man bortser från skoljoggen då, ensam fotot kan ni glömma att ni får se, men gruppfotot kan jag faktiskt visa, det är mer pinsamt än skitfult, ser ut som en liten dryg fjortis bara. Just det, red Bandit idag igen, frös ihjäl om händerna och det gick dåligt, och så måste jag hoppa honom sen, det kommer gå åt helvete ! Japp, men nu ska jag plugga färdigt dendär bajs tyskan så att jag får min skönhetssömn sen, puuuuss !


Hihi, när jag red Sirre utan vantar fick jag sår på nästan alla fingrar, men det var
ändå så himla värt det !



en tyst sekund

Hej på er :)
Vet ni? Inatt blev typ Lollos bil snodd, den stod inte på sin plats imorse när dom vaknade, så dom ringde typ polisen och tänkte väl kanske inte så där jättemycket på det. Sen på luncehn kommer Emma och Elsa och ba: Lollo vi har hittat din bil (skämtar, tror dom har hittat en annan), Lollo följer med ut och hon ba: Men gud, det är våran bil, fast helt bränd typ, den var svart ist för vit och jaa, hela bilen var helt upp bränd typ. Det läskigaste var ju att dom som snott den måste vetat att Anders och Lollo går i Tungelsta Skola, för annars skulle dom väl inte bränna upp den på just deras skolgård ? Skitläskigt.

Annars har allt gått bra, och jag pluggar tyska nu. Ska dra till stallet om ett tag, så vi hörs sen efter. Puss !




check it out :)

Shit, det är fan på riktigt ju, man ser Michael Jackson's spöke i bakgrunden, men höj ljudet när ni tittar, annars hör man nästan ingenting :)










*

Som ett nystan utan garn, som en leksak utan barn
Det skulle jag va utan er, ingenting utan er.
Som ett ångtåg utan lok, som en bokstav utan bok
Det skulle jag va utan er, ingenting utan er.
Som en tomte utan skägg, som en höna utan ägg
Det skulle jag va utan er, ingenting utan er.
Utan varann, skulle vi få fnatt, utan varann
inte fatta ett skvatt, inte hitta ett skratt
Det vet varenda katt, det vet varenda katt.


+ fotografen




om ni inte visste..

Om ni inte visste om att jag är helt galen i Twilight så måste ni faktiskt vara ganska dumma, det måste varit typ omöjligt att missa? Åååh, jag längtar så sjukt mycket till New Moon premiären, jag SKA komma in, fuck alla åldersgränser ! Japp, now you know :)



Åååååh, ge mig 20 november !




iiiiih, DH har börjat !









biffen är s t ö r d

Hej på er :)
Sitter och tittar på Ugly Betty, riktigt najs faktiskt! Lagat mat har jag gjort också, fyfan vad jag är grym. Hade såndär Nutids Orientering idag, det gick fett dåligt, men skitsamma liksom. "Diskuterade" typ hela SO lektionen, mest om bögar, sen om religion och sånt också, alltså jämnställdhet. Haha, efter lektionen gick vi runt i skolan och sa skithögt ba: Gay is okay, gay is okay, haha. Biffen (Carl-Johan) är så störd, fast han är rolig iallafall, typ den roligaste läraren i think. Japp, men vi hörs antingen senare eller imorgon, puss!



Biffen som ni aldrig sett honom förut :D



nicole scherzinger

Goddagens :)
Kom nyss hem från dansen, as najsigt. Lärde oss lite nya steg och styrka och sånt dära.
Höll på att somna på tyskan idag, fyfan vilken tortyr det är, hata. Annars har väl allt gått bra och efter skolan blev det att vara hos Emmi, mycket trevligt. Vi pluggade lite på engelska redovisningen till imorn och tittade på Made, haha fett het kille. Aja, det blir ju dålig uppdatering på måndagar som ni märkt, men tar igen på tisdagar förhoppningsvis. Nu ska jag hoppa in iduschen, så vi hörs !



Låten vi dansar till (de pratar lite i början)


*

godnatt


somehow you're still by my side


saknar det



Fyfasen vad jag saknar Finspång 2007, snacka om att det var det bästa året, den tiden när alla hade en marinblå "NY" keps och kajalstreck på kinderna, gud vad kul det året var!

Från vänster stående: Evelina, Sofie, Elin, Sanna, Clara, Felicia
Från vänster sittandes: Jag, Cicci, Frida, Lollo, Sara A
Liggandes: Anna


alex tipsar !

 Om man inte vill sola solarium men ändå vara brun utan fläckar av brunt utan sol finns en grej som faktiskt är jättebra. Dove Summer Glow heter den och är en body lotion som man blir brunare av, finns i två olika sorter beroende på hur brun man vill bli. Jag använder den varje kväll och den ger faktiskt resultat och finns att köpa nästan överallt så bara in i närmaste affär och prova  :)



Kostar runt 60:- tror jag


*


hahahahahahahahahah


josse hade ... hm, kul?


tanten :D


josse <3 christina aguilera


en asbra bok som vi läste högt på tåget fick vi också :D


loveu


haha fråga inte


Filling Forever, aiiiight ?


I'll take you to teh candyshop


Kan ju säga att min var godast (a)


<3paraplyn


let's låtsas att ni aldrig sett den här


Världens längsta inlägg ?

Hej sötisar !
Kom hem för typ en timme sen och har läst lite bloggar och sånt, mycket najs.
Här kommer hela helgen i text, så får ni bildbomb i nästa inlägg, hoppas ni orkar läsa ! :)

Fredag:
Vi hade planerat att fira Emmas födelsedag med bio (hon fyllde år 12 augusti, så det var ett tag sen) och det blev The Ugly Truth klockan 16.10 på Sergel. Innan blev det godis och sånt, och dregla på en tidning med Edward och Bella såklart. Efter bion blev det donken, och coola som vi är tog jag, Filling och Josse Happy Meal, yeey ! 18.49 tåget till Tungelsta, in på Konsum och köpa godis och sen hem till Tim en stund (då hade alla andra gått så det var bara jag och Emmi kvar) och sen hem till Emmi och titta på idol med våra fina alkoholfria drinkar, haha. Somnade runt 12 tror jag.

Lördag:
Gick hem från Emmi vid 11 för att sedan spela match mot Värmdö som inte gick så bra. Hem och duscha, äta, lyssna på musik och bara ta det lugnt i nåra timmar. Äta middag lite fort vid 17.15 tiden och byta om, sen mot Josse för att sova där. Tittade på I Taket Lyser Stjärnorna och pratade en del, mysigt iallafall.

Söndag:
Åt frukost vid nio och sedan in på Josses rum och titta på Den Osynlige. Första gången jag såg den, och jaa, den var bra men lite konstig. Hemsk var den också, men den rekommenderar jag iallafall, värd ett försök liksom. Tittade på Madagaskar 2, åt chips, åt lunch, jaa det var väl typ det. Hemma vid tre och läste och satt vid datan.

Det var nog allt tror jag, kika in här lite senare så får ni bildbomb från i fredags och lite tips, kanske Hiss och Diss också. Vi hörs iallafall, puss !


fittväder

Ååååååååååh, jag får daaaaaaaaamp ! Det spöregnar och pappa är antagligen inte villig (hahahah, villig) att skjutsa mig, åååååh, jag kommer få dyngsura kläder och rinnande smink, baaaaajs !

fdjfdcxnjglkm.,fxcdö,vjredfdökgjrdipolöfkjcnwbksgdfdjhbflkdösjcnmlkdjiohtlnkfdcvoujfkmdcxhofipmkclgfvjsdlm,ö fdsmfjgölsdknkmjvihnrlsdkömxpjinekömlfxokjiprwesdjihfnkvhbjweksdhujefdscxvhujnflsdgyihbejwf.bcgyihefcxzbyuhexc

*stackars tangentbord*


sleepover



Jag har precis ätit och drar till den här bruden nu, slaggar där också, fett naaaaajs hah ! Aja, vi hörs imorn med bilder från hela helgen !


alex tipsar !

Tänkte tipsa om en skitbra mascara jag har, det är verkligen den bästa jag nånsin testat och man får mycket längre ögonfransar med den. Jag har använt den i ungefär en månad nu, och tror faktiskt att jag kommer köpa en likadan när den är slut, rekommenderar verkligen !



L'oreal Telescopic Carbon Black, finns på Kicks, H&M, Cubus och säkert fler ställen !


-.-

Hej !
Kom hem för ett tag sen, vi förlorade med 6-1 och det gick asdåligt, orkar inte skriva så mycket mer nu, är assur på en ful liten fjortis, så jag ska sätta på Johan Palm skivan (misstolka det inte) på hög volym och äta !


skriver av mig

Fuck allt just nu, fuck alla som tror att dom förstår. Fuck alla som tycker att det här är töntigt.

Saknaden får mig bara att må illa och det gör ont hela tiden, smärtan av att du är borta värker i hjärtat och ´jag är tom. Helt tom. Hela tidne spelas bilden av dig med pannluggen uppsatt den 17 september upp i huvudet, det går inte att sluta tänka på det, en sekund och du är borta föralltid. Tankarna på dina sista dagar finns alltid med där, kvällen den 16 september. Tårar som förblindar mina ögon, en röst som bara får fram snyftningar och en sista puss på mulen. En smärta som får mig att vilja försvinna, ett illamående som dyker upp vid varje tanke på dig, en saknad som bränner. Du var verkligen min nummer ett, du var så jävla mycket för mig. Jag kommer verkligen aldrig låta mig själv glömma dig, du kommer vara den första jag ser när jag kommer till himlen. Jag vill bara ha dig tillbaka nu, två veckor har varit länge nog. Jag älskar dig så otroligt mycket, det vet du. Tack för allt, jag saknar dig min ängel.


hemma

Hej på er !
Nu har jag precis kommit hem från Emmi, berättar mer i eftermiddag, ska städa rummet nu och sen dra till Tungelsta Hallen för match 13.00 ! Vi hörs sen med bilder från igår och en massa text !


vinterjackan !



Imorn blir det fram med vinterjackan tror jag, det är ju skitkallt ute !

Stadium (sån som alla har) 999:-


brrr !

Hej sötnosar :)
Sitter och dunkar musik som vanligt och bara har det allmänt najs. Har varit en ganska annorlunda dag, den började ganska normalt, men vid tiotiden blev det strömavbrott och brandlarmet gick, så alla stod där utanför skolan i cirka tio minuter, och jag hade bara t-shirt! Vi trodde ju att det skulle bli normalt resten av dagen, men det var iskallt i skolan och helt kolsvart i cafét och skåphallarna. Och jag som gick runt med min t-shirt frös nästan ihjäl så jag fick låna Viktors tjocktröja, assnällt ju ! En ganska mörk och jaa, ovanlig dag alltså ! Nej men nu slutar jag med det här inlägget, ska fortsätta min musiklyssning ! Jag drar på träning sen också, så vi hörs!


haha


svar !

Postat av:

vart har du köpt dom? asså vantarna :)<3

Svar: Tog en bild från google i det inlägget, men mina är nästan likadana och kommer från Åhléns om jag inte minns fel :)


dagens outfit



jeans - kappahl
t-shirt - lindex
baslinne - gt


torsdag

Godmorgon !
Börjar med att be om ursäkt, men jag har ett liv utan för bloggen faktiskt, så ja. Jag ska dra till skolan om en stund, ska bara packa väskan tror jag och sen är jag done. Tråk-dag är det idag också, har skitmatte, bajs tyska och en massa annat skit, slutar 15.05. Har träning ikväll men annars är det nog ingenting. Vi hörs iallafall senare nån gång, då kommer josses lilla önskeinlägg :D love yah readers


RSS 2.0